Convocatòria 3a edició CIM 2018

Data límit: 30 de juny 2018

El CIM obre convocatòria per a presentar propostes escèniques d’improvisació que tinguin com a eix central el cos i el moviment per a ser programades el 22 i 23 de setembre 2018 a l’Antic Teatre.

La 3ª edició CIM es durà a terme del 17 al 23 de setembre 2018, compte amb la col·laboració dels espais: Centre Cívic Barceloneta, Antic Teatre i La Caldera Les Corts i la direcció de Helena Pellisé.

Obrim convocatòria per a presentar propostes escèniques d’improvisació que tinguin com a eix central el cos i el moviment per a ser programades el 22 i 23 de setembre 2018 a l’Antic Teatre.

Bases de la convocatòria:
Podran participar creadors/es independents i col·lectius de dansa que treballin la pràctica de la improvisació com a creació artística amb propostes escèniques d’improvisació que tinguin com a eix central el cos i el moviment.

Cada persona pot presentar tantes propostes com vulgui sempre que la composició del grup sigui diferent. El número màxim d’integrants per grup és de 4 per poder garantir unes condicions econòmiques mínimes per artista.

Les propostes poden ser estrenades o inèdites, sempre que el treball escènic consisteixi en alguna estratègia de composició instantània.

Es programaran en dos dies 6 propostes, 3 per dia, amb una durada aproximada per peça entre 10 i 30 minuts.

L’escenografia i la il·luminació han de ser senzilles, ja que s’hauran de compartir els recursos de la sala amb les altres propostes seleccionades que siguin programades pel mateixa dia.

Es valorarà:
– La qualitat i coherència artística de la proposta.
– Les propostes que es puguin adaptar a l’espai escènic i les condicions tècniques de la sala
https://www.anticteatre.com/antic-teatre/sala-de-teatre/
– Els creadors amb una trajectòria professional dins el sector del cos i el moviment que treballin la improvisació com a recerca i creació artística.
– La possibilitat d’oferir un dels Laboratoris CIM 2018 a La Caldera, entesos com a “sessions de pràctica compartida”. Així com la participació a la Xerrada amb els artistes que s’oferirà després de les actuacions a l’Antic Teatre.

S’ofereix:
– Les propostes seleccionades seran programades a una de les dues nits d’improvisació a escena del CIM 2018 que tindran lloc els dies 22 i 23 de setembre 2018 a l’Antic Teatre. Les nits seran compartides entre tres propostes.
– El Teatre compta amb un tècnic de llum i so, que farà una il·luminació general en base a les característiques de les propostes seleccionades.
– Les propostes seleccionades rebran un suport econòmic: el CIM garanteix un catxet mínim de 170 euros per proposta/companyia. A aquesta quantitat se li sumarà una tercera part del 80% de la taquilla neta del dia de l’actuació (donat que la taquilla es dividirà entre les tres propostes programades).
– Es coordinarà, segons la disponibilitat del Teatre i les companyies, un assaig tècnic durant el mateix dia de la mostra.
– La possibilitat d’oferir un dels Laboratoris CIM 2018 que es realitzaran a La Caldera. El dia, la durada i les condicions econòmiques es pactaran directament amb cada companyia/artista.

S’haurà d’enviar la següent informació abans del 30 de juny 2018 a cimbcn.info@gmail.com:
1. Dossier del projecte: sinopsi, fitxa artística, duració, currículum dels participants.
2. Enllaç del vídeo del projecte i d’altres treballs escènics d’improvisació propis com a referència.
3. Necessitats tècniques.
4. Possibilitat d’incloure proposta de taller/laboratori.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar a Helena Pellisé: helenapellise1@gmail.com.

Acabat el termini d’entrega es farà una selecció per part de l’equip col·laborador. Es comunicarà personalment la resolució a tots els participants.

La organització es reserva el dret d’enregistrar en vídeo i foto els treballs presentats i a utilitzar els registres visuals obtinguts per fer-ne difusió.

[+ Descarrega la convocatòria]
[+ info Cicle Improvisació en Moviment]
[+ @Cicle.Improvisacio.Moviment]

Subscriviu-vos a la nostra newsletter