Comunicat: suspensió de l’activitat de l’Antic Teatre per causes de força major derivades del COVID-19 del 30/10/20 al 13/11/20

COMUNICAT
Barcelona, 30 d’octubre de 2020

A causa de les darreres mesures preses per les administracions a conseqüència de la crisi sociosanitària ocasionada per la COVID-19, fins a nou avís, l’Antic Teatre – Espai de Creació ajorna els següents espectacles, projeccions o esdeveniments:

Mantenim online l’esdeveniment The Antic Horror Picture Show, que es podrà seguir des del canal de YouTube de l’Antic Teatre a partir de les 18 h del dissabte, 31 d’octubre.

De moment i pel que fa exclusivament als espectacles anteriors, es cancel·la la venda i/o reserva d’entrades fins el 16 de noviembre.

Els imports de venda seran retornats a totes les persones que ja havíeu comprat l’entrada. Consulteu el correu-e. (Entradium informa: «L’import de les entrades s’abonarà en la mateixa targeta amb la qual hagis realitzat la compra. Si és de dèbit, t’apareixerà com a ingrés al compte; si és de crèdit, t’apareixerà en positiu al pròxim extracte.»)

Així mateix, el bar de l’Antic Teatre tanca fins a nou avís.

Adreceu-nos qualsevol dubte a anticteatre@anticteatre.com.

Salut!

descarrega aquest comunicat en pdf

Compartiu aquesta notícia:

Subscriviu-vos a la nostra newsletter