17 i 18 de Febrer

Zirkus Morsa

La fin demain

Circ
Dissabte 17 de Febrer - 21:00
Diumenge 18 de Febrer - 20:00
Durada: 40 min
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Idea: Zirkus Morsa
Intèrprets: Rosa Wilm, Mortiz Böhm
Acompanyament artístic: Fabrizio Giannini (Compagnie de Cirque « eia ») i Lân Maurice Nguyen (CRAC Arc en Cirque, Chambéry).
Músics: Les Tahiti Miam Miam: Florent Geffroy Rescan, Gauthier Ronsin, Laurent Bouchereau
Vestuari: Fleur Peyforth
Escenografia: Zirkus Morsa, Société Sonoco and various beaches of Europe
Fotografía: Aaron Govea i Pierre Dompnier

Amb el suport de:
Arc en Cirque – Centre Régional des Arts du Cirque de Chambéry, Compagnie de Cirque “eia”, La Central del Circ – Barcelona, La Maison du Cirque – Quimper, Elabo – Rennes, Conseil départemental de la Savoie, Conseil Savoie Mont Blanc: Belvédère des Alpes

http://zirkusmorsa.de/

Com sobreviure en un món que sembla estar a punt de perdre l’equilibri en qualsevol moment? Dues persones nàufragues, abandonades a la platja de la seva imaginació, es troben el un a l’altre, s’arriben a conèixer l’un a l’altre, aconsegueixen confiar l’un en l’altre. Juntes perden i troben l’equilibri, utilitzant simplement, objectes que aparentment no tenen valor: un tauló de fusta, un tub de cartró, una corda, fustes flotant. Explorant els seus límits busquen un equilibri comú. La fin demain és un espectacle d’optimisme creatiu. Un crit a la complicitat i la senzillesa en aquests temps tan estranys.


Zirkus Morsa
Neix el 2003 quan Rosa Wilm i Moritz Böhm comencen els seus estudis al Centre Regional de les Arts del Circ a Chambéry, França. Ambdós artistes arriben al circ per desviacions: Moritz Böhom comença estudiant química, però la seva passió per l’equilibri i les coses peculiars el porten finalment al circ. Rosa Wilm ha ballat tota la seva vida des de petita. Mentre estudiava Geografia física coneix la natura, les cultures i els paisatges. Junts volen qüestionar la nostra manera de viure en aquest món desproporcionat.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter