L'ANTIC TEATRE AL GREC 2019
11-21 de juliol

VERÓNICA NAVAS RAMÍREZ

La Ciudad

L'Antic al GREC 2019
Dijous 11 de juliol - 19:00 i 21:00
Divendres 12 de juliol - 19:00 i 21:00
Dissabte 13 de juliol - 21:00
Diumenge 14 de juliol - 19:00 i 21:00

Dijous 18 de juliol - 19:00 i 21:00
Divendres 19 de juliol - 19:00 i 21:00
Dissabte 20 de juliol - 19:00 i 21:00
Diumenge 21 de juliol - 19:00 i 21:00
Durada: 50 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Una proposta de l’Antic Teatre amb el suport del Grec 2019 Festival de Barcelona

Concepció i creació: Verónica Navas Ramírez
Cap tècnic: Sergio Roca Saiz
Acompanyament tècnic i de vídeo durant el procés: Ventura L. Kalász
Construcció dels suports dels projectors: elTeatrillu

Agraïments: Salva Márquez, Cristina L. Morcuende, Nico Jongen, Servei d’Audiovisuals de l’Institut del Teatre

Una proposta de l’Antic Teatre amb el suport del Grec 2019 Festival de Barcelona.

Una coproducció del Grec 2019 Festival de Barcelona, Antic Teatre – Espai de Creació, Festival SÂLMON< 2019 i Verónica Navas Ramírez. Amb la col·laboració de Graner Centre de creació de dansa i arts vives, La Caldera Les Corts, L’Estruch. Fàbrica de creació de les arts en viu (Sabadell) i l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona.

#LaCiudad
#GrecAntic19
#lanticalgrec
#Grec2019
#GrecCiutat
#EnCompanyia

 

«Ah! Una cosa més. Aquesta és l’entrada a La Ciutat per la porta del darrere (o l’accés des de dalt, baixant en caiguda lliure a través d’una claraboia). Són versions d’un lloc vist o escoltat i (re)construït amb fragments; un record vague, una imaginació. La Ciutat és tot allò que li passa pel cap a algú que la pensa… a estones. Per tant, La Ciutat és sempre, sempre subjectiva, sovint accessòria i, amb sort, comuna.»

La Ciudad reuneix nou espectadors/es i a una performer asseguts/des al voltant d’una superfície que es podria reconèixer com una taula, però que aviat esdevindrà una pantalla; un espai comú que rep, emana i creua informació. La Ciudad procura un entorn d’intimitat construïda per dialogar, des d’un grup de públic reduït i gràcies a la confiança del pacte escènic, amb la ciutat exterior, real o inventada (no vindrà d’aquí). Sempre des d’una mirada subjectiva i sense ànim d’universalitzar, es repassarà allò que per a la narradora i performer són punts d’interès: rastres, detalls, empremtes… Tot el que passa desapercebut, tot allò residual o accessori, tot el que, en aparença, manca d’interès, tot el que mereix un focus tènue i veu baixa.


Verónica Navas Ramírez (Barcelona, 1986): cap a les arts en viu amb l’audiovisual, l’escriptura i el còmic a collibè. Amb focus sobre el documental, el site-specific, el field recording, l’urbanisme, la paraula, l’estatus de l’espectador, el gènere. Des de la mirada subjectiva, el rastre, el detall, l’accessori, l’empremta, l’íntim.

Fora d’escena m’activo en comunicació teatral, guió audiovisual i processos col·lectius d’acompanyament artístic i aprenentatge en entorns educatius. A les XXSS soc @dichodepaso.

Descarrega el programa de mano

Subscriviu-vos a la nostra newsletter