Del 22 de novembre al 2 de desembre

SOREN EVINSON

A Nation Is Born In Me

Dijous 22 i 29 de novembre a les 20:00
Divendres 23 i 30 de novembre a les 20:00
Dissabte 24 de novembre i 1 de desembre a les 20:00
Diumenge 25 de novembre i 2 de desembre a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Idea, text, creació i interpretació de Soren Evinson
Música de Daniel Papell
Acompanyament dramatúrgic de Florine Lindner
Vestuari i materials de Samara Scott
Construcció de l’objecte escènic de Charlie Hope
Disseny de llum de Julia Bauer
Acompanyament de producció de Marine Budin
Foto de Sarah Daumerie

Coproducció del Festival TNT, Le Phénix Valenciennes (França), Antic Teatre (Barcelona) i Kulturfabrik (Luxemburg).

Amb el suport del Graner-Mercat de les Flors, Konvent.0, L’Estruch i Teatre Enjòlit.

http://sorenevinson.com/

 

Quan s’ajunta molta gent per fer alguna cosa, normalment és divertit. Els grups estan carregats de plaer, de poder i d’exclusió. És inevitable. I sentir plaer és divertit, exercir el poder es divertit i excloure a altres també és divertit. Així que hi ha molt de gaudi en tot això. A nation is born in me és una exploració de com aquests elements treballen entre ells per enfortir-se. Però també és el producte d’una obsessió personal per fer quelcom que encaixés perfectament amb la trobada entre l’intèrpret i el públic. Quelcom que tingués una forma insubstituïble. Quelcom relliscós per la mirada i confús per a l’enteniment. Quelcom que desactivarà qualsevol resistència. Quelcom contra el que no es pogués lluitar. Quelcom pel que valgués la pena rendir-se. Quelcom que arribés per quedar-se. Quan vaig començar a barrejar totes aquestes coses amb el meu gust pel teatre, em va alleujar veure que estava en el bon camí.

Tot això realment ens estava afectant. No hi havia manera de sortir-ne. A mesura que tot avançava vaig deixar de preocupar-me pels altres; Qui era jo per pensar que podia canviar quelcom? Hi havia dolor i ràbia i es respirava tristesa, però més que res era una sensació de derrota. Vaig començar a definir més els meus propòsits. Em vaig dir: “Si de debò vols canviar quelcom, involucra a molta gent. I sobretot assegura’t d’estar al capdavant.” Una energia estava naixent a dins meu.


Soren Evinson es forma a l’Institut del Teatre de Barcelona i completa el Màster en estudis de performance per la Universitat de Londres. Viu 6 anys a Londres desenvolupant la seva pràctica artística en col·laboració amb altres artistes i mostrant les seves peces en espais convencionals i no convencionals. Aquesta és la primera peça que concep sol i la inauguració d’una nova etapa en la seva pràctica escènica.

A través del cos, el text i l’espai genera situacions que especulen amb estructures de poder amb una ambició estètica per fer que els discursos no siguin rastrejables. Sent un fetitxisme especial pel mitjà escènic i des d’aquí que barreja materials coreogràfics amb la paraula i el cant per crear peces directes i delirants en una relació provocativa amb el públic. Conjuga so, text, moviment i espai perquè interactuïn formant organismes vius. Els seus treballs han estat presentats internacionalment en festivals de dansa, teatre i de performance, galeries d’art, places públiques i edificis abandonats.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter