Del 7 al 10 de febrer

NÚRIA PLANES LLULL

Converses amb el meu úter i altres interlocutors

Dijous 7 de febrer a les 20:00
Divendres 8 de febrer a les 20:00
Dissabte 9 de febrer a les 20:00
Diumenge 10 de febrer a les 20:00
Durada: 50 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

En aquest espectacle s’utilitza tabac de pastor, que respecta la llei.

AQUEST ESPECTACLE UTILITZA LLUM ESTROBOSCÒPICA.

Direcció, dramatúrgia i interpretació: Núria Planes Llull
Mirada externa: Carlota Grau Bagès, Gaia Bautista Jugovic
Ajudantia de dramatúrgia: Raquel Cors Munt, Marc Guillén Casanova i Verónica Navas Ramírez
Disseny d’il·luminació: Jaume Cañasveras Vives
Ajudantia en composició musical: Eva Ortega Puig
Veu en off: Margarita Llull Novell

Amb la col·laboració de: Centre Cívic de Porqueres, Teatre Kaddish i Institut del Teatre.

Agraïments: Glòria Balañà Altimira, Carlos Gallardo Hernández, Ferran Echegaray Jaile, Santiago Bernardi, Marc Naya, Laia i Maria Tobella Montanyà, Toni i Isabel Mas Parés, Anna Vendrell Pleixats, Manoly Rubio Garcia, Maria García Aragonès.

https://nuriaplanesllull.wordpress.com/

@elinconscientedenuria (IG)

#conversesambelmeuuter
#elinconscientedenuria
#nomo
#nomadresm
#sinhijos
#mujersinhijos
#sinhijosporelección
#sinhijosyfeliz

Converses amb el meu úter i altres interlocutors és una peça de teatre autodocumental on es reflexiona sobre la dubtosa llibertat que tenim per ser pares i mares. És una conversa amb mi mateixa, amb la meva mare, amb el meu inconscient, amb el públic i amb el món a través del moviment, els audiovisuals, la música en directe i una veu narrativa, a micròfon, senzilla, sincera i no sense l’humor, la ironia i el sarcasme indispensables per sobreviure a la selva de la vida.

«Jo no vaig néixer.
A mi em van néixer.
I dic que em van néixer perquè ni jo ho havia demanat ni ningú no em va preguntar.»

Converses amb el meu úter i altres interlocutors és una peça sobre les expectatives socials que ens travessen, a nosaltres, les dones, fins a fer-nos creure que els nostres desitjos són genuïns, propis, lliures. La llibertat, com ens la imaginem, és una fantasia. Sempre condicionades per l’entorn, per la cultura, per la societat, pel sistema capitalista. Tot el decorat estudiat, preparat i dissenyat perquè tinguem molt clara una cosa des que som petites: tindré fills.

Un dia em vaig adonar que sempre havia volgut ser mare i que no podia explicar per què.


Núria Planes Llull. Barcelona, 1986. Actriu, creadora escènica, performer, model de fotografia, traductora. Treballa amb Cia. Moveo, Projecte Kolmaskop, Ars Performance Lab, Nico Hermansen, Jordi Basora i Raquel Cors, entre d’altres. Ha col·laborat en projectes ben diversos d’investigació escènica, fotografia i videocreacions. Actualment duu a terme un projecte de teatre comunitari d’arts escèniques aplicades amb Andrea Madrid i Eva Ortega.

Li desperta especial interès tot allò que escapa la norma i altres coses com l’humor, la ironia, la contradicció i el fracàs. Sempre des d’una perspectiva feminista i de gènere, reflexiona sobre tot allò que ens limita, començant per nosaltres mateixos, continuant pels altres i seguint per la societat, la cultura i el capitalisme per tornar al karma i a les forces de l’univers. Tots aquests esforços, per intentar entendre aquest món, a vegades incomprensible, a vegades meravellosament bonic. 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter