7-10 d'abril 2022

Natasha Padilha

EXagerada

ESTRENA
Dijous 7 d'abril a les 20:00
Divendres 8 d'abril a les 20:00
Sábado 9 d'abril a les 20:00
Domingo 10 d'abril a les 20:00
Durada: 70 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

DIVENDRES 8/04: DEBAT POST-FUNCIÓ
a càrrec de recomana.cat | convidat Martí Figueras

Concepte, interpretació i dramatúrgia: Natasha Padilha

Acompanyament artístic: Mariona Naudin, Mònica Muntaner i Bea Fernández

Incubació i suport: La Poderosa 

Agraïments: La Poderosa, Mariona Naudin, Fabra i Coats, Duna Project i a tots els que han anat a veure els assaigs oberts de l’obra

Fotos: Pedro Braga

https://cargocollective.com/natashapadilha

#natashapadilha
#lapoderosa
#desamor 

EXagerada es un solo sobre la fi i les reflexions que venen després, però també ho és sobre les coses que tots sentim, però que no podem explicar, especialment l’amor i el dol. El missatge de WhatsApp, de la seva exparella, rebut per l’actriu, és un disbarat per a grans discussions entorn de l’ésser humà, la seva necessitat afectiva i la precarietat d’algunes estructures amoroses. L’obra parteix de l’experiència real del desamor, es barreja amb dades biogràfiques i es desplega per a una construcció a la vegada escènica i de conferència, rica en reflexions filosòfiques i psicoanalítiques. El desig de relacionar-se i, a la vegada, l’atracció per la individualitat egocèntrica, revelen una paradoxa actual de l’amor.


Natasha Padilha (Brasil, 1990) és actriu i storyteller multidisciplinària. Va estudiar el màster en Pràctica Escènica i Cultura Visual (ARTEA, UCLM i museu Reina Sofía). És diplomada en Escriptura Performativa i Perspectiva de Gènere per la Universidad Complutense de Madrid. També és cofundadora del @projectduna, amb suport del Center for Applied Human Rights de la University of York (Centre for Applied Human Rights – University of York) i membre del duet Rayo Tropical (Brasil/Espanya/Alemanya). La seva feina té com a eixos temàtics allò biogràfic i l’autoficció, allò quotidià i la identitat i/o la relació entre públic i privat. El teatre i l’humor són els llenguatges que dominen la seva lògica creativa, encara que no es limita a això.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter