14-17 de març

MACARENA RECUERDA SHEPHERD E IDURRE AZKUE

Ai! Ja! (¡AY! ¡YA!)

Dijous 14 de març a les 18:00 i 20:00
Divendres 15 de març a les 20:00
Dissabte 16 de març a les 20:00
Diumenge 17 de març a les 20:00
Durada: 50 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

El divendres 15 de març, trobada entre la cia. i el públic dins del cicle de col·loquis postfunció Travessia Recomana (itinerari Fantasia a escena)

Idea: Macarena Recuerda Shepherd
Creació: Idurre Azkue, Alberto de la Hoz i Macarena Recuerda Shepherd amb la col·laboració de Sofía Asencio
Interpretació: Idurre Azkue i Macarena Recuerda Shepherd
Espai sonor: Alberto de la Hoz
Vestuari: H-intercalada
Il·luminació: Conrado Parodi
Il·lustració: Josunene

Una producció d’Antic Teatre (Barcelona).

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (ICEC) i el Gobierno Vasco.

Col·labora: Festival Grec (Barcelona), Festival BAD (Bilbao), El Graner (Barcelona), Sala Baratza (Vitoria), La Fundición (Bilbao) i Histeriak (Bilbao).

Projecte beneficiari del projecte de cooperació transfronterera PYRENART, dins del marc del Programa INTERREG V-A Espanya-França-Andorra, POCTEFA 2014-2020 – Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

https://www.macarenarecuerdashepherd.com/

https://www.facebook.com/macarena.recuerdashepherd

https://twitter.com/wondermacarena

https://www.instagram.com/macarenarecuerdashepherd/

#AyYa
#macarenarecuerda

Ai! Ja! (¡Ay! ¡Ya!) és una il·lusió que ens porta a percebre la realitat de diverses formes suggerides per la imaginació o causades per l’engany del sentit de la vista. Un efecte que posa de manifest que els nostres ulls no són càmeres de vídeo que graven tot allò que succeeix, sinó que el nostre cervell interpreta i reelabora la informació que ens proporcionen els nostres sentits.

Ai! Ja! (¡Ay! ¡Ya!) és un exercici sobre la mirada. Aquella il·lusió que es produeix quan la imatge que tenim al davant es transforma en un altre, es multiplica o pren formes impossibles. Cossos amb diverses extremitats, incomplets, transformables i modelables.


Macarena Recuerda Shepherd és una artista visual i escènica que ha creat peces molt diferents. El 2010 comença amb la realització de pel·lícules en directe amb materials fotogràfics i presenta els seus treballs That’s the story of my life i Greenwich art show. El 2013 s’interessa per la intervenció en l’espai públic i crea la peça itinerant Whose are those eyes? Durant els últims anys ha fet laboratoris intergeneracionals com Collage i acció, un joc dissenyat perquè les famílies experimentin un procés creatiu entre infants i adults. Actualment es troba treballant en la seva nova peça Ai! Ja! (¡Ay! ¡Ya!).

Idurre Azkue es forma com a ballarina en clàssic i contemporani. Ha treballat per Danat Danza, amb Societat Doctor Alonso, amb Rodrigo García a Jardinería Humana i amb Xavier Le Roy a Retrospectiva. També ha format part del col·lectiu General Eléctrica. Crea dos solos amb Andrés Waksman, Gora biotzak i Hasta el final, i les seves pròpies peçes: Love natura, Una altra història d’amor, en col·laboració amb Teo Baró, i Domingo fantasma. El 2012 es trasllada a Euskadi i treballa amb Idoia Zabaleta a El paseo, a El cielo ahora d’Olatz de Andrés i a En esta parte esquinada de la península de Claudia Dias. Actualment treballa amb Joseba Irazoki a Bailar por bailar i a la peça Ai! Ja! (¡Ay! ¡Ya!) amb Macarena Recuerda Shepherd.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter