CIM
Mostra de propostes d’improvisació
22 de setembre

VÍCTOR TURULL, ENRIC ASES, SANTIAGO ARTEAGA, ÁLVARO PRATS-BERTOMEU

Tomb

22 de setembre a les 20:00

Mostra (20-21.30h)
+
Xerrada artistes (21.30-22h)
Durada: 30 min
Entrades: 8 euros ONLINE i TAQUILLA (6 euros participants del taller i/o laboratoris CIM18)
Comprar
entrades

Creació i interpretació: Víctor Turull (veu), Enric Ases (teatre), Santiago Arteaga (baix elèctric) i Álvaro Prats Bertomeu (dansa-teatre).

Col·laboració: Espai Marabal

https://www.facebook.com/enric.asescasamitjana

https://www.facebook.com/biovoz

https://www.facebook.com/santiagoarteagaariza

https://www.facebook.com/alvaropratsbertomeu

http://cimbcn.blogspot.com/

Volta que fa un cos quan cau; mitja volta donada a una cosa; canvi que una cosa experimenta en la seva marxa; direcció que pren una conversa, un afer; una passejada curta que sol acabar en el mateix lloc on ha estat començada.
Víctor Turull (veu), Enric Ases (teatre), Santiago Arteaga (baix elèctric) i Álvaro Prats-Bertomeu (dansa-teatre) s’aventuren a donar un tomb junts més enllà d’ells mateixos i a què tot canviï segons la providència del públic.
Un espectacle de composició instantània multidisciplinària creat a partir de les aportacions del públic.


VÍCTOR TURULL: Musicoterapeuta vocal, professor de veu. Creador escènic i actor. Iniciat en la Tradició Mossi de Burkina Faso. Creador del mètode El Cos de la Veu.

ENRIC ASES: Actor, director i autor teatral, ha treballat amb La Fura dels Baus, Tricicle o el Teatre de Guerrilla. Membre fundador de formacions emblemàtiques com Zotal teatre, Los Los i Los Dos Los.

SANTIAGO ARTEAGA: Instrumentista especialitzat en baix elèctric, dissenyador i constructor d’instruments. Ha participat en nombrosos projectes musicals en els últims 17 anys. Membre del Near Death Ensemble. 

ÁLVARO PRATS-BERTOMEU: Creador, performer, improvisador, artterapeuta, professor de performance, dansa-teatre i formador en arts aplicades.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter