20-23 octubre 2022

Vanessa Kamp

Cheetah Banks

ESTRENA
Dijous 20 d'octubre a les 20:00
Divendres 21 d'octubre a les 20:00
Dissabte 22 d'octubre a les 20:00
Diumenge 23 d'octubre a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Dissabte 22 postfunció amb Semolina Tomic

Assessora moviment: Èlia Genis

Dramaturgia: Ariadna Sanz

Música original: Mila Von Chobiak

Vídeo: Sebastián Mantilla

Mirada externa: Jango Edwards

Equip creatiu: Eric Symons, Nancy Eastep, Maryann Lipaj

Tramoista: Caludia Claudz

Fotografía: Pep Casadevall

Tècnic so i llum: José Pablo Parra Vargas

Coproducció: Crabwise Productions, Antic Teatre Espai de Creació

Amb el suport d’Antic Teatre Espacio de Creación, Barcelona, Centre Cívic Sandaru, Centre Cívice Drassanes, Centre Cívic Barceloneta, Moveo Centre de Teatre Físic

Agraïments Arthur Dias, Claudia Cantone, Xesco Izquierdo, Rebecca Stute, Me Myself & I, Certamen de Madrid, Escenari Obert NunArt

Patrocini: Veritas

http://www.vnsskmp.com/

https://cheetahbanks.com/

#cheetahbanks

Cheetah Banks és un personatge quimèric que oscil·la entre diferents estats d’edat, gènere, sexualitat i estats d’ànim. Ens ensenya el seu món a través dels llenguatges de la dansa improvisada, el gest, i el clown, amb les diferents maneres d’interactuar amb el públic, la musicalitat i la fisicalitat.

Nascuda a Florida als anys 80, Cheetah Banks ha vingut aquí per fer una visita, però es troba amb el carnet de conduir caducat i, per tant, no pot tornar a Florida. Cheetah explica com és viure en una terra estranya, ja sigui aquí o allà.

Amb imatges i escenes que van d’allò mes ridícul al més heavy, Cheetah comparteix el seu món tàctil i corporal, que es troba en lliscaments continus entre les fisicalitats de carn i os i les vores de la imaginació.


Vanessa Kamp és una artista nord-americana amb formació en esports i art tèxtil, fet que li aporta una predilecció pel tàctil i sensorial en els seus projectes, els quals, més recentment, són una fusió de dansa improvisada i clown.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter