Coprodució 2020

Urša Sekirnik i Joana Serra

FENT CUA

.
Durada: 60 min

EN GIRA

2021
21-24/01 | Antic Teatre (Barcelona)
7-8/05 | Bunker Stara mestna elektrarna – Elektro Ljubljana (Ljubljana, Eslovènia)

 

Concepte i interpretació: Urša Sekirnik i Joana Serra Forasté
Dramatúrgia: Carlota Grau Bagès
Escenografia: Mercè Lucchetti i Joana Serra
Música: Joan Cot Ros
Director tècnic: Sergio Roca Saiz
Suport tècnic: Janko Oven
Vestuari: Urša Sekirnik
Fotografia: Nora Baylach
Disseny gràfic: TBA
Documentació fotogràfica: Nada Žgank
Documentació de vídeo: TBA
Traduccions: Judit Obach a Katja Kosi
Producció executiva: Sabrina Železnik

Suport
Producció: Emanat
Coproducció: Antic Teatre, Espai de Creació, Barcelona
Socis: KUD NUM, Bunker / Old Power Station, Ljubljana, Secondary Preschool Education and Gimnazija Ljubljana, La Visiva, La Poderosa, l’Estruch – Espai de creació de les arts en viu, JSKD – Fons públic per a activitats culturals República d’Eslovènia
Suport financer: Municipi de Ljubljana i Ministeri de Cultura RS

https://www.joanaserra.com/

https://ursasekirnik.wordpress.com/

Fer cua – una pausa a la nostra vida quotidiana. El temps suspès, el no-temps, un acte que situa el nostre cos en un estat determinat, ens obliga a parar i esperar, i ens posiciona en condicions de poder o vulnerabilitat depenent del context i del seu objectiu.

Fent cua és el nou projecte d’investigació de Joana Serra i Urša Sekirnik. Un espectacle itinerant on l’experiència del públic és al centre de la recerca i que pren com a base l’acció de fer cua.


Urša Sekirnik es va graduar a SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance) al 2011 i actualment treballa com a creadora, performer, ballarina i docent. És cofundadora de KUD NUM, un col·lectiu artístic multidisciplinar amb seu a Škofja Loka, Eslovenia i des del 2019 forma part de l’equip de La Visiva, espai de creació. En els últims 10 anys ha creat varies peçes sola i en col.laboracićo amb altres artistes.

Joana Serra Forasté, creadora interdiciplinar que treballa la llum, l’espai i el cos dins les arts escèniques i la instal·lació. Llicenciada a Salzburg Experimental Academy of Dance (SEAD) i a Éscenica Técnica, Granada. Els últims 7 anys és diseñadora de llums d’espectacles escènics. Des del 2018 codirigeix la compañía Animal Religion. Actualment treballa en el projecte personal Range of Grey.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter