L'ANTIC TEATRE AL GREC 2018
El 21 i 22 de juliol

TRAJAL HARRELL

Antigone Jr. ++ / Twenty Looks or Paris is Burning at The Judson Church (Plus)

L'ANTIC AL GREC 18
Dissabte 21 de juliol - 20:00
Diumenge 22 de juliol - 20:00
Durada: 55 min
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades


UNA PROPOSTA DE L’ANTIC TEATRE AMB EL SUPORT DEL GREC 2018 FESTIVAL DE BARCELONA

Coreògraf: Trajal Harrell
Ballarins: Trajal Harrell, Thibault Lac
Dramaturg: Gérard Mayen
Disseny de so: Trajal Harrell
Fotografía: Paula Court

Coproducció i residencia: Menagerie de Verre – Paris, Workspace Brussels, Pact Zolloverein – Essen.

http://betatrajal.org/home

Antigone Jr. Plus Plus és la versió més extensa de la sèrie Twenty Looks. En la tradició de noms tan americana com britànica, “junior” (Jr.) és com se li diu a un fill que porta el mateix nom que el seu pare. Amb Antigone Jr., el coreògraf novaiorquès Trajal Harrell, pren la tragèdia de Sòfocles i la redueix a la primera escena en la que es veu la relació entre Antígona i la seva germana Ismene; i el seu destí tràgic.


Trajal Harrell, és va donar a conèixer amb la sèrie de treballs Twenty Looks or Paris is Burning at The Judson Church, que contraposava teòricament les tradicions del ball “voguing” i postmoderna. Avui en dia és considerat com un dels coreògrafs més importants de la seva generació.

Al 2016, va acabar una residència Annenberg de dos anys al MoMA, on va començar a investigar el treball del fundador japonès de dansa “butoh”, Tatsumi Hijikata.

Més recentment, s’ha fet conegut per Hoochie Koochie, el primer estudi (1999-2016) i exhibició de la primera performance, presentada per la galeria d’art Barbican Center a Londres durant el mes de juliol-agost de 2017.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter