27-28 de gener del 2023

Trafik

I'm alive

Divendres 27 de gener a les 20h
Dissabte 28 de gener a les 20h
Idiomes: Anglès
Durada: 50 minuts
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Coreografia: Žak Valenta
Artista: Toni Flego
Dramatúrgia: Andrej Mirčev
Escenografia: Magdalena Pederin
Vestuari: Lidija Lovrić Bošnjak i Nikola Barbir
Música: Diversos artistes
Disseny de llums: Žak Valenta i Mario Vnučec
Audiovisual: Ira Tomić i John Kardum
Extres del vídeo: Nina Jelić, Renato Buić, Afrodita Lekaj i Monica Karleuša
Producció: TRAFIK and Platforma. Hr
Suport: Ministry of Culture and Media de la República de Croàcia, la ciutat de Rijeka, Union of Associations Molekula Rijeka, K2K Rijeka Dance Center i PC TALA Zagreb.

L’artista britànic Michael Clark personifica una pràctica coreogràfica radical que combina el ballet clàssic, la moda excèntrica de Leigh Bowery i el so anàrquic postpunk del grup The Fall. Rebel·lant-se contra els seus costums i les jerarquies, el seu treball als anys vuitanta anticipa els processos estètics que encara formen part de l’eix vertebrador de la dansa contemporània. Sobretot, es tracta de desemmascarar els rols de gènere heteronormatius per arribar a cossos fluids i encarnats de constitució inestable i socialment subversius. Partint de la premissa que la sintaxi del cos que balla es forma sota les influències que són (in) conscientment recollides per altres autors (en aquest cas, de Clark), el solo I’m alive investiga aquests processos.


Žak Valenta. Umag. Estudia dansa, mim i teatre físic. Graduat a l’Escola de Teatre Físic de Londres i l’ Eurythmeum de Stuttgart, continua la seva formació a l’Escola de Mim i la SNDO d’Amsterdam. Treballa com a ballarí, performer, euritmista, coreògraf, director i professor de teatre. És un dels fundadors del grup de teatre TRAFIK de Rijeka, amb qui continua actuant i coreografiant. Dos vegades seleccionat pel premi de Teatre Croata al millor intèrpret de dansa masculí i a millor obra.  Actualment, està cursant el programa MA de Coreografia a la Universitat d’Art d’Estocolm.
Ira Tomić & John Kardum
Subscriviu-vos a la nostra newsletter