11-14 & 18-21 març 2021

THE FOLLOWERS

CRY BABIES

Estrena
Dijous 11 de març a les 20:00
Divendres 12 de març a les 20:00
Dissabte 13 de març a les 20:00
Diumenge 14 de març a les 20:00

Dijous 18 de març a les 20:00
Divendres 19 de març a les 20:00
Dissabte 20 de març a les 20:00
Diumenge 21 de març a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Recorda que abans de venir a l’Antic Teatre i sempre en cas que prevegis la tornada al teu domicili habitual entre les 22h i les 23h, has de tenir a punt el teu certificat d’autoresponsabilitat.
Pots tramitar-lo al següent enllaç:
https://certificatdes.confinapp.cat/#/

Creació i producció: THE FOLLOWERS
Intèrprets: Andrea Monje, Laura Riera, Laura Roqué i Pol de la Rosa
Mitjans digitals: Andrea Monje
Assessoria de cos: Bruna Artigal
Espai i vestuari: Núria Mallofré
Fotografia: Gerard Moreno

#crybabies
#actingtobetrendy

Aquesta peça s’emmarca dins de:

dansa. Quincena metropolitana

Cry Babies és una ficció especulativa en clau de fals documental que aborda la relació entre l’educació, la societat i la violència. En un món ultrainfantilitzat i edulcorat (personatges de dibuixos, cançons infantils, Mr. Wonderful, promeses de futur amb èxit…), però, a la vegada superdigital i subjecte al control (reconeixement facial, càmeres, xarxes socials…), algú se surt de la norma: una adolescent protagonitza un episodi de violència al seu institut. Què la porta a la barbàrie? Quin nivell de responsabilitat tenen la família, el centre educatiu, la tecnologia, els mitjans de comunicació, el polític que retalla en educació, la societat o ella mateixa? L’acció ens col·loca dins la ment de l’executora a través dels seus diaris, que les actants interpretaran i exposaran al públic fent èmfasi en els diferents factors (econòmics, polítics, educatius, socials…) que van <empènyer la protagonista cap a la violència. Com hem d’afrontar la violència juvenil com a societat?


THE FOLLOWERS és una companyia de dones joves de Barcelona creada l’any 2018 per Andrea Monje i Laura Riera. Welcome to Siri’s Party va ser el seu primer espectacle, presentat en forma de work in progress al Rose Bruford College of Theater and Performance (2018, Londres) i al Festival Croquis (2019, Sala Beckett). L’any 2019 el muntatge guanya la Beca Bonnescèniques (Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison) i s’estrena a l’Antic Teatre de Barcelona. Actualment l’espectacle es troba en gira. Cry Babies és la seva segona producció, on es plantegen fer un pas més cap a la recerca de nous llenguatges i l’elaboració de discursos contemporanis.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter