Coprodució 2021

The Followers.Co

Cry Babies

.
Durada: 60 min

EN GIRA

2021
11-14/03 i 18-21/03 | Dansa Quinzena Metropolitana – Antic Teatre (Barcelona)
05/11 | Festival RBLS – Teatre Tantarantana (Barcelona)
25/11 | Festival INFLUX 2021 – Antic Teatre (Barcelona)

 

Dramatúrgia: Andrea Monje i Laura Riera (The Followers.Co)

Actants: Andrea Monje, Laura Riera, Pol de la Rosa, Laura Roqué

Tècnic: Sergio Roca Saiz

Mitjans digitals: Andrea Monje

Escenografia i vestuari: Núria Mallofré

Cos i moviment: Bruna Artigal

Ajudant de producció: Roger Vidal

http://www.habitualvideoteam.org

#CRYBABIES

Cry Babies és una ficció especulativa en clau de fals documental que aborda la relació entre l’educació, la societat i la violència. En un món de promeses d’èxit i grans expectatives al voltant de la joventut, una adolescent se salta la norma i protagonitza un episodi de violència al seu institut. Què porta una jove al límit? Quin nivell de responsabilitat tenen la família, el centre educatiu, la tecnologia, la pressió dels cànons establerts, els mitjans de comunicació, el polític que retalla en educació, la precarietat, la societat o ella mateixa?

L’espectacle es pregunta quin futur els espera als adolescents d’avui dia. Mitjançant vlogs de vídeo, manipulacions de maqueta, números musicals, partitures de cos, humor amb un toc trash i interaccions amb el públic, recordarem que als disset el món era molt més complex i terrible del que pensàvem. Com hem d’afrontar la violència juvenil com a societat?


The Followers som una companyia de dones joves de Barcelona creada el 2018. La formen Andrea Monjo i Laura Riera.

Welcome to Siri’s Party va ser el nostre primer espectacle, presentat en format work in progress al Rose Bruford Theater (2018, Londres) i al Festival Croquis 2019 (Sala Beckett). El 2019 el muntatge va guanyar la Beca Bonnescèniques (Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison) i es va estrenar a l’Antic Teatre de Barcelona. Actualment la peça està de gira.

Cry Babies és el nostre segon projecte, amb la coproducció de l’Antic Teatre juntament amb la Quinzena de Dansa Metropolitana, a més de ser seleccionades en el Kinètic 2021 del centre cívic Sandaru.


 

>>> Veure Cry Babies de The Followers (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter