28 setembre a 1 octubre del 2023

Cia DebilEmmental

Ternura y Chocolate

Dijous 28 de setembre a les 20:00
Divendres 29 de setembre a les 20:00
Dissabte 30 de setembre a les 20:00
Diumenge 1 d'octubre a les 20:00
Idiomes: Castellà
Durada: 60 minuts
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Co-fundadors, creadors i intèrprets: Mariano Rocco i Tom Collin.
Tècnic de so i llums: Paolo Danesi.
Mirada externa dramatúrgia: Morgan Cosner, Pablo Molina.
Mirada externa de acrobàcia: Mickaël Le Guen, Maël Tebibi.

Coproducció: La Central del Circ, Dynamo Workspace for Arts and Circus.

Col·laboradors: FiCHO, Teatro Mandril, Teatro del Perro, Cronopis, CREAT, Le 734, Teatro Barbaro, At.Tension festival, Company ISH, Salo festival, Kabarouf, Feral Fest, Jackson Lane, Circomedia, Burnt Out Punks.

ciedebilemmental.wixsite.com/debilemmental

@DebilEmmental

#thrillerpsicologico
#debilemmental
#circo
#ternuraychocolate
#humoracido
#danza
#acrobacia
#acrodanza
#aroaerio

Ville Saarikoski

És el dia del seu aniversari. Un home solitari espera amb ansietat l’arribada dels seus convidats, però ningú sembla venir. Globus inflats, espelmes enceses, tot està llest per a la festa. Només queda obrir la nevera…
Ternura y Chocolate és un thriller d’humor negre, insòlitament graciós, que explica una complicada i misteriosa relació a través d’una narració discontinua. Dos personatges es troben davant de l’amor, la violència, la nostàlgia i, sobretot, la seva pròpia solitud, obsessionats per fantasmes del passat i punyents deliris de la seva imaginació.
Jugar amb la bellesa i l’estranyesa, la poesia i el repugnant, el correcte i l’inacceptable, són els requisits necessaris per crear aquella atmosfera particular que envolta l’obra.


DébilEmmental és una companyia emergent que va néixer el 2017 d’una col·laboració artística i humana entre Mariano Rocco i Tom Collin. La seva feina conjunta va començar el 2015 durant la seva formació professional al Centre des arts du cirque du Lido-ESACTO de Tolosa. El març de 2019, la companyia va presentar la primera versió del seu espectacle de 35 minuts, amb el qual van realitzar una gira per Europa i Amèrica Llatina durant 5 mesos. El 2021 es va estrenar l’obra Ternura y Chocolate a la Central del Circ. L’any 2024 s’estrenarà la seva nova obra Cookie: do you accept the terms and conditions? amb la incorporació de Paolo Danesi també com a artista.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter