28 setembre a 1 octubre del 2023

Cia DebilEmmental

Ternura y Chocolate

Dijous 28 de setembre a les 20:00
Divendres 29 de setembre a les 20:00
Dissabte 30 de setembre a les 20:00
Diumenge 1 d'octubre a les 20:00
Idiomes: Castellà
Durada: 60 minuts
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Co-fundadors, creadors i intèrprets: Mariano Rocco i Tom Collin.
Tècnic de so i llums: Paolo Danesi.
Mirada externa dramatúrgia: Morgan Cosner, Pablo Molina.
Mirada externa de acrobàcia: Mickaël Le Guen, Maël Tebibi.

Coproducció: La Central del Circ, Dynamo Workspace for Arts and Circus.

Col·laboradors: FiCHO, Teatro Mandril, Teatro del Perro, Cronopis, CREAT, Le 734, Teatro Barbaro, At.Tension festival, Company ISH, Salo festival, Kabarouf, Feral Fest, Jackson Lane, Circomedia, Burnt Out Punks.

ciedebilemmental.wixsite.com/debilemmental

@DebilEmmental

#thrillerpsicologico
#debilemmental
#circo
#ternuraychocolate
#humoracido
#danza
#acrobacia
#acrodanza
#aroaerio

És el dia del seu aniversari. Un home solitari espera amb ansietat l’arribada dels seus convidats, però ningú sembla venir. Globus inflats, espelmes enceses, tot està llest per a la festa. Només queda obrir la nevera…
Ternura y Chocolate és un thriller d’humor negre, insòlitament graciós, que explica una complicada i misteriosa relació a través d’una narració discontinua. Dos personatges es troben davant de l’amor, la violència, la nostàlgia i, sobretot, la seva pròpia solitud, obsessionats per fantasmes del passat i punyents deliris de la seva imaginació.
Jugar amb la bellesa i l’estranyesa, la poesia i el repugnant, el correcte i l’inacceptable, són els requisits necessaris per crear aquella atmosfera particular que envolta l’obra.


DébilEmmental és una companyia emergent que va néixer el 2017 d’una col·laboració artística i humana entre Mariano Rocco i Tom Collin. La seva feina conjunta va començar el 2015 durant la seva formació professional al Centre des arts du cirque du Lido-ESACTO de Tolosa. El març de 2019, la companyia va presentar la primera versió del seu espectacle de 35 minuts, amb el qual van realitzar una gira per Europa i Amèrica Llatina durant 5 mesos. El 2021 es va estrenar l’obra Ternura y Chocolate a la Central del Circ. L’any 2024 s’estrenarà la seva nova obra Cookie: do you accept the terms and conditions? amb la incorporació de Paolo Danesi també com a artista.

Ville Saarikoski
Subscriviu-vos a la nostra newsletter