20 abril 2024

TALLER

Trobada des del moviment i la veu a càrrec de Cecilia Colacrai i João Lima

Taller
Dissabte 20 d'abril a les 18:00
Durada: 2 hores
Entrades: 10 euros ONLINE
Comprar
entrades

Per l’assistència a aquest taller pots gaudir d’un DESCOMPTE DEL 50% tant per l’espectacle: R.A.VE. (Revolutionary Agglomeration for Voluntary Extermination) de Cecilia Colacrai com per Cavalo Do Cão de João Lima. El codi descompte per a les entrades de les obres està inclòs al PDF d’entrada de la compra del taller.

Durant aquest taller, els coreògrafs Cecilia Colacrai i João Lima compartiran algunes eines i inquietuds artístiques presents en els processos de creació de les seves peces, els solos R.A.V.E. (Revolutionary Agglomeration for Voluntary Extermination) i Cavalo do Cão.

Cecilia i João col·laboren des de l’any 2008 en diversos projectes, tant en creació escènica com en propostes pedagògiques. Els seus treballs conjunts s’han presentat a diferents espais d’Espanya, Argentina i Brasil. Durant els darrers anys han creat 2 solos en què s’han acompanyat com a mirada externa l’un de l’altre.

Durant aquests anys de trajectòria conjunta, a banda de les hores d’estudi, comparteixen una mirada descentrada en relació amb la perspectiva tradicional europea. No podria ser altrament: són migrants, vénen d’altres contextos. Les seves afinitats geogràfiques també els porten a entendre l’escena de manera semblant. Entendre el teatre com un lloc per a l’experiència, on posar el cos a prova, desafiar els seus límits físics i els del teatre mateix. A través de les seves creacions, es vinculen al quefer coreogràfic com a performers-compositors. En aquest sentit, a les seves peces aposten per les accions físiques com a motor per a la dramatúrgia. Així, tots dos entenen el cos com a matèria expressiva, pulsional i vibrant.

La proposta d’aquest taller serà apropar-nos als universos dels dos projectes des del moviment del cos i de la veu.

Aquest taller està obert a tota persona amb interès en el moviment i en el treball vocal.


Imatges: Tristán Pérez-Martín

Morder la Lengua / Cecilia Colacrai, João Lima y Anna Rubirola
Subscriviu-vos a la nostra newsletter