25-27 octubre 2023

LAURA RIERA i JAUME FORES

STAND 68: GUINEA EQUATORIAL

estrena
Dimecres 25 d'octubre a les 20:00
Dijous 26 d'octubre a les 20:00
Divendres 27 d'octubre a les 20:00
Idiomes: Català i castellà
Durada: 60 minuts
Edat recomanada: +18 anys
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Idea original i creació: Jaume Forés Juliana i Laura Riera
Espai escènic i vestuari: Núria Mallofré
Audiovisual: Lucía Fabó
Il·luminació: Sergio Roca
Espai sonor: Damià Duran
Assistència en la recerca: Yolanda Aixalà, Juan Tomás Ávila Laurel, Celeste Muñoz, Gustau Nerín, Jaume Portell, Jordi Sant.

Col·laboren: OSIC (Beca per la recerca i la innovació en arts escèniques), Fàbrica de Creació Fabra i Coats i El Círcol de Badalona.

Agraïments: Periferia Cimarronas, Xavi Gardés, Andrea Monje, Bernat Puigtobella, SINCRO, Crisol Tuà (pendent de completar).

@laurariera91
@Laura_RieraM
@ForesJuliana

#STAND68
#GUINEAEQUATORIAL
#SNOWFLAKE

Com abordar el llegat colonial espanyol (i català) a l’Àfrica? Qui era Floquet de Neu? Què hi feia un goril·la equatoguineà al Zoo de Barcelona? Quines altres connexions hi ha entre la capital catalana i el país centreafricà? Guinea Bissau i Guinea Conakry no són la mateixa? Quina relació hi ha entre una bomba termonuclear i les colònies espanyoles? M’estàs dient genocida? M’estàs dient conquistadora? Que la bandera espanyola no ha d’estar als edificis espanyols?

Visita l‘Stand 68: Guinea Equatorial, «Treballant per tu des del cor de l’Àfrica!»


PQP és una companyia formada per Jaume Forés Juliana i Laura Riera que investiga com els aspectes ocults del passat recent configuren la nostra identitat individual i col·lectiva. El seu primer projecte Encara, Pere Quart posava el focus sobre aquelles figures incòmodes de la cultura que sobreviuen fora dels discursos hegemònics i que són esborrades amb el pas dels anys. La proposta va girar durant tres anys per diversos espais culturals de Catalunya. Stand 68: Guinea Equatorial, el seu segon projecte, s’interessa per les relacions que com a societat establim amb la nostra herència colonial. El muntatge ha rebut la Beca d’Investigació OSIC i ha estat resident a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats i al Círcol de Badalona.

Laura Riera i Jaume Forés
Subscriviu-vos a la nostra newsletter