Coproducció 2015

Carles Casallachs

SNDO (Amsterdam) >>> Antic Teatre

.
Durada: 30 min

Presentació-taller a càrrec de Carles Casallachs        

https://carlescasallachs.wordpress.com/

Per aquesta sessió, el Carles Casallachs ens presenta una mostra de metodologia de treball per a la investigació en els seus processos creatius com a coreògraf.
Tant l’espai de Investigació com l’escenari actuaran com a uns punts temporals d’intersecció d’una turba d’ambicions escèniques: una primera vegada, un manifest, una oportunitat, una textura imaginada, una declaració d’intencions, un assumpte pendent, un espai sonor de poesia. Aquesta reapropiació intencionada d’ambicions de naturalesa aliena a mi com a creador, aquest assemblatge d’ideologies seran convertides en gran part del material coreogràfic. Tot ready made per cortesia del participant al taller. Una metodologia de treball molt propera a una teràpia grupal ens servirà de mecanisme d’investigació on donar al pensament crític, sentenciós, que no pas excloent, un espai on manifestar-se.
Imagino un gest lleugerament sàdic que atempti a qüestionar i posar de manifest primeres impressions, empatia, identitats, diàlegs, i també prejudicis i compassions varies.
El 29 de Gener l’escenari de l’Antic Teatre emmarcarà el resultat de les primeres sessions conjuntes.


Nascut el 1985. En l’àmbit de les arts escèniques, el seu interès, formació i pràctica va començar a Barcelona amb els Balls Llatins i de Saló, el Flamenc, el Jazz, la Comèdia Musical, el Mim, el Teatre de Carrer i la Dansa Clàssica. Va continuar a Madrid al conservatori de Dansa Contemporània, per seguir a Amsterdam, Holanda, on es va llicenciar en Dansa i Coreografia al SNDO, School for New Dance Development. Paralelament, en l’àmbit dels arts visuals va cursar Fotografia i Creació Digital a la UPC de Barcelona. El seu treball més recent, What a Hard Project, ha sigut un any de teatre i dansa als carrers i festivals a Tailandia, Malàsia i Indonèsia.

La seva formació, interessos i ideologia és una mescla heterogènia que ell intenta interconnectar i entendre a través del seu treballar visual i escènic, en relació amb diferents tipus d’audiència i també en processos col·laboratius.

El seu treball coreogràfic ha estat presentat a teatres i festivals a Catalunya, Portugal, Alemanya, Holanda, Itàlia, Dinamarca, UK i Escòcia.


 

>>> Veure SNDO (Amsterdam) >>> Antic Teatre Presentació-taller a càrrec de Carles Casallachs (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter