Dins del 8È FESTIVAL SÂLMON<
13-16 febrer

SERGI FÄUSTINO

FÄUSTINO VI o 126 cavalls

8È FESTIVAL SÂLMON<
Dijous 13 de febrer a les 20:00
Divendres 14 de febrer a les 20:00
Dissabte 15 de febrer a les 20:00
Diumenge 16 de febrer a les 20:00
Durada: 50 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Creació i dansa: Sergi Fäustino
Disseny de llums: Ana Rovira
Veu en off: Patricia Bargalló

Una coproducció d’Antic Teatre, Festival Linha de Fuga (Coimbra), La Caldera Les Corts, Graner – Centre de creació i arts vives (Barcelona) i Konvent (Berguedà)

Amb el suport del DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

https://salmon-dance.com/

Un cos en l’espai ballant de principi a fi. Una veu en off d’algú que mira i analitza el cos que es mou, el cos que balla, i que fa una immersió a l’interior d’aquest cos, a l’interior d’aquesta persona, per compartir totes aquelles vicissituds de la seva vida que l’han portat a estar davant nostre movent-se d’una manera única. Partint així de l’estrictament físic per arribar a quelcom que transcendeix el cos.

La proposta pretén posar sobre la taula una visió des del cos i a través del cos, amb la consciència que és important que aquesta visió existeixi -juntament amb moltes altres-, en un moment en què la tendència és anar cap a una visió única.

Tot plegat és una celebració del cos, del moviment i de la dansa.


Sergi Fäustino és un dels creadors imprescindibles de l’escena contemporània nacional des de l’estrena de Nutritivo a 2002. La seva investigació sobre el cos, el cansament i els límits físics travessa de manera continuada el seu treball dels últims 10 anys amb una profunditat, compromís i coherència difícils de trobar al panorama actual i per això mateix, extremadament valuoses. El Sergi ha passat per moltes etapes com a creador, des de ser habitual a la programació Radicals Lliure, les programacions i projectes de La Porta Barcelona i Teatro Pradillo de Madrid o al festival El lugar sin límites del Centro Dramático Nacional. Com a creador ha anat evolucionant, aprofundint i clarificant les seves línies d’interès fins a arribar a una depuració que va molt més enllà de la forma o de l’estil, un posicionament ètic com a creador.


Per segon any consecutiu i en mediació amb el Graner, l’Antic Teatre acull dues de les propostes que formen part del l’8a edició del festival d’arts vives SÂLMON.

Entre el 6 i el 16 de febrer, l’Antic mostra dues coproduccions: Schumann Amateur de Rubén Ramos Nogueira (estrena a Barcelona rere el pas pel festival TNT) i Faustino IV o 126 cavalls de Sergi Fäustino (estrena absoluta).

Subscriviu-vos a la nostra newsletter