Coproducció 2015

Sandra Navarro

Tongue and groove

.
Durada: 40 min

Creació i intèrpret: Sandra Navarro
Acompanyament artístic: Gabriela Marsal, Leila Barenboim ( Mika Project) Assessorament Disseny de so: Yolanda Uriz
Fotografia: Víctor Basco

Col·laboració Espai Jove Boca Nord i el suport de la casa d’oficis de l’espectacle (projecte “Treball als barris”)

http://merakiproduccion.wix.com/sandranavarro

Tongue and Groove és una peça en procés de (des) composició constant, ha passat per diferents estats. La idea parteix de la possibilitat de crear una peça amb el mínim pressupost possible, utilitzant material reciclat i on els temps de producció s’allarguin i no condicionin el procés.

La presentació que veureu és fruit de la tercera fase, on s’investiga el tema de la identitat i la recerca d’atmosferes o sons; en col·laboració amb l’artista sonora Yolanda Uriz.


Sandra Navarro coreògrafa i actriu, treballa transversalment amb diferents disciplines artístiques, des de la video creació a la realització d’escenografies. Col·labora amb diferents artistes nacionals e internacionals, destacar a Marina Mascarell, Nuria Font qui produeix Rooom, Karin Du Croo i Violeta Marsans al costat d’elles és triada millor actriu en el 15X15 festival, Melbourne. Des de 2004 practica diferents tècniques meditatives i art marcial com el Qi gong, judo (cinturó negre) i reiki .El 2014 rep una beca per formar-se en Suzuki i Viewpoints amb la SITI Company en NY. Actualment desenvolupa e imparteix workshops on uneix dansa i meditació.


 

>>> Veure Sandra Navarro Tongue and groove (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter