Coproducció 2014

Sachiko Fullita

Recorrido(s)

.
Durada: 40 min

Idea, Creació i Interpretació: Sachiko Fullita
Direcció: Diego Anido y Sachiko Fullita
Realització musical i Didgireedoo: Matthias Schmal-filius i Pablo Sandoval
Disseny il.luminació: Carlos Benito
Vestuari: Anna Gas

Co-producció de l’Antic Teatre / Adriantic

http://www.sachikofullita.com/

Una dona transita cap al morir i sorgeixen en la seva memòria altres trànsits. La mirada es volca sobre si mateixa i sobre el mapa que ha composat en el seu camí: escollit o imposat?. Un cos impregnat de l’entorn i recorreguts intenta despullar-se d’allò instituït per a poder finalment transitar el seu últim trajecte.

Recorrido(s) neix de la reflexió sobre el nostre propi procés de construcció i la impermanència.

“Acollir la diferència en tota la seva potència, suposa vèncer la por a la mort. Acceptar la mort del que hom havia estat per esdevenir una altra persona.” (M.Sorín)


Sachiko Fullita és ballarina i creadora. Llicenciada en Arts Escèniques a la PUCP (Lima). Inicia la seva trajectòria professional com a intèrpret i creadora a Lima l’any 2000. Durant l’any 2003 comença a crear els seus propis treballs com Suspensió, ChicaPerú (2005) i Sachiko Ex-Puesta (2006). Es trasllada a Barcelona l’any 2007 i des d’aleshores col·labora com ballarina amb la Cia.Kònic Thtr. Al 2012 reprèn el seu projecte creatiu individual amb Recorrido(s) però degut al seu segon embaràs, maternitat i diversos esdeveniments no esperats la seva estrena va haver d’aplaçar-se fins aquests dies.


 

>>> Veure Sachiko Fullita Recorrido(s) (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter