Coproducció 2015

Romain Chat i Quim Vilagran

El otro

.
Durada: 50 min

Creació, interpretació i textos: Romain Chat i Quim Vilagran

Co-producció: Antic Teatre / Adriantic

Amb el suport de: Centre Cívic de la Barceloneta i NunArt Creacions Contemporànies

Agraïments: G.R.U.A. (Grup de Recerca d’Universos Artístics)

El otro reflexiona sobre la identitat de dos homes que viatgen junts, un recorregut simètric i aleatori de possibilitats. Instints, creences i l’atzar defineixen la seva forma de veure la realitat, una transcripció del seu entorn. Un llenguatge de moviment i text; visual i sonor. Una composició real, neta i subtil, però a la vegada bruta, lletja i absurda, que s’allunya del virtuosisme de l’intèrpret i s’acosta a la singularitat de l’espectador.

Un fragment de la peça en procés d’investigació El otro (versión suecada), va ser premiat pel públic en el Caravana de Tràilers organitzat per GRUA en el marc del GREC Festival Barcelona (Antic Teatre, 2014).


Romain Chat (Lyon, 1980)
Artista escènic i químic. Format en dansa contemporània i arts escèniques a Barcelona (varis espais) i Viena (ImpulsTanz Festival). S’interessa i investiga des de fa uns anys la dansa-improvisació, la performance i la biomecànica del cos.

Quim Vilagran (Girona, 1978)
Intèrpret, creador i biòleg. S’inicia en art dramàtic i es forma en dansa contemporània en diferents espais de creació a Barcelona. S’interessa pel llenguatge del cos, la dramatúrgia, l’escenografia i la creació visual. Investiga la creació escènica a partir de l’analogia entre la vida animal i humana.


 

>>> Veure Romain Chat i Quim Vilagran El otro (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter