SUSPÈS
2 i 3 de maig

RAQUEL GUALTERO

AMARO

Dissabte 2 de maig a les 20:00
Diumenge 3 de maig a les 20:00
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Autoria, direcció i interpretació: Raquel Gualtero
Autoria i interpretació musical: Rodrigo Rammsy
Disseny d’il·luminació: Arnau Sala
Acompanyament en el so i moviment: Sonia Gómez
Fotografia: Marga Parés

Coproducció: Dansa Quinzena Metropolitana

Amb la col·laboració de: Sala Hiroshima, Dansa Canal, Rocaumbert f.a., Centre Cívic de la Barceloneta, SAT! i El Graner

Agraïments: Amaranta Velarde, Telemann Rec, Txiki Berraondo, Lipi Hernández i Karolina Szymura

 

A causa de les mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya derivades del coronavirus SARS-CoV-2, fins a nou avís i per causes de força major, l’Antic Teatre – Espai de Creació ajorna las funcions de AMARO.

AMARO, un treball de recerca corporal sobre el crescendo i la capacitat de transformació. La proposta corporal aposta per moviments abstractes, l’ús del punt fix i la idea del límit, mostrant-nos les diferents formes i dinàmiques que un mateix cos pot adoptar.
Resulta indispensable el treball del músic Rodrigo Rammsy, també en escena, i la potent il·luminació d’Arnau Sala construint un diàleg molt conscient entre les tres capes expressives que treballen a l’uníson.
La peça ens convida a transformar-nos amb ella en aquesta progressió cap a una intensa catarsi final.
AMARO, un recorregut sense treva, un empatx de moviment, música i llum, una hipnòtica experiència sensorial.


Raquel Gualtero Soriano es gradua en dansa contemporània a la MTD – Theaterschool / Higher School of Arts en Amsterdam l’any 2005 i un any després rep una beca danceWEB pel festival ImpulsTanz a Viena.

Ha treballat com a ballarina durant els seus primers anys d’intèrpret en companyies com Scottish Dance Theater (Escòcia), Compagnia Zappala (Itàlia), Fabulous Beast (Anglaterra) entre altres companyies internacionals. També va tenir l’oportunitat de treballar amb Àngels Margarit o Àlex Rigola, directors de l’escena catalana.

Un cop establerta a Barcelona (2015) ha pogut vincular-se amb més professionals com Pere Faura, Sonia Gómez, Janet Novas o Lipi Hernández, amb qui manté col·laboracions i projectes.

Com autora, va debutar el 2005 amb Blanco, que va formar part del reconegut ITs Festival Amsterdam. La seva obra Persona va guanyar el premi Injuve 2011 a la creació jove. Brut i Nuà completen la seva trajectòria com a coreògrafa, sent aquestes les seves primeres peces llargues. Des del 2019 està treballa amb la peça Amaro.

Rodrigo Rammsy amb estudis musicals i Màster de Sonologia, ha desenvolupat la seva carrera en els àmbits de la producció musical, del so directe i espectacles i també com a músic perfomer.

Ha realitzat música per a produccions publicitàries, de cinema, ràdio i televisió i ha participat en diferents projectes lligats al món del rock independent tant a Santiago de Xile com a Barcelona. Durant la seva residència a la ciutat comtal ha realitzat música per a dissenys de so i arts escèniques, produint peces per a Raquel Gualtero, Les Filles Follen, Azkona&Toloza, entre altres.

Destaca també com a productor en els seus propis projectes musicals, entre els quals podem mencionar a Mota, VS, Ratpenat, Los Remedios i el seu projecte en solitari Rammsy. Recentment ha inaugurat el segell de música electrònica Stansa en col·laboració amb la DJ Isa·Bel. Com a Enginyer de PA i tècnic de so ha treballat en gires i concerts amb Javiera Mena, Dënver Gepe, Familea Miranda i Perrosky entre altres. Ha participat com a part de l’equip tècnic d’artistes en festivals com el Primavera Sound i el Sónar entre altres.

Arnau Sala Maestro, estudia audiovisuals al Instituto Ramón y Cajal d’Osca. En aquesta mateixa ciutat amb l’empresa Rampa Huesca va realitzar tot tipus d’espectacles audiovisuals. Gires amb artistes com David Bustamante, Carlos Baute o Nena Daconte. Responsable d’escenari de festivals tals com Primavera Sound, Tremendo Pop i Monsters of Rock.

També va estar de resident tècnic al Teatre Olimpia i a l’auditori d’Osca. Gires musicals a nivell nacional, festivals de música, passarel·les de moda, gal·les de televisió, teatre, esdeveniments esportius i espots publicitaris són les seves feines principals.

Actualment realitza col·laboracions amb coreògrafs de les arts escèniques de Barcelona com Pere Faura, Sonia Gómez i Raquel Gualtero, són alguns d’ells.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter