CANCEL·LAT
18 de juliol 2020

Chini, Roger Pelàez i Daniel Ausente

Presentació del llibre
Jordi, el Mosso d’Esquadra Sensible

Dissabte 18 de juliol a les 12:00
Durada: 120 min
Entrada gratuïta

Gratuït (amb reserva prèvia al Facebook de La Fuga Ediciones)

Presentador: Daniel Ausente
Autor del llibre: Chini
Artista convidat: Roger Pelàez

Organitza: Llibreria Calders, Antic Teatre i La Fuga Ediciones

https://www.youaresooverrated.com/

#jordielmossosensible
#youaresooverratedilustrations
#lafugaediciones

A causa de les mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya derivades del coronavirus SARS-CoV-2, fins a nou avís i per causes de força major, l’Antic Teatre – Espai de Creació ajorna las presentació del llibre Jordi el Mosso d’Esquadra Sensible.

Presentació i signatura del llibre Jordi el Mosso d’Esquadra Sensible. Va ser l’any 2013 quan, de la ploma d’en Chini (YOU ARE SO OVERRATED) va néixer en Jordi, un mosso d’esquadra que viu amb la seva mare, mimat per la seva tieta Encarna, fan d’Amaral, dels canelons de Sant Esteve, del fuet, de Bob Esponja i de les pel·lícules de Van Damme. En plena crisi econòmica i amb els darrers espeternecs del 15M la tira còmica va sorgir a manera de sàtira d’un cos policial sense cares visibles, la violenta repressió del qual ha estat moneda corrent. Una visió sobre la vida quotidiana i els esdeveniments que han caracteritzat la vida social i política catalana en els darrers anys.


En Chini és il·lustrador, director d’art, realitzador i dissenyador de vídeos per a teatre i òpera. Nascut a Buenos Aires, des de fa 20 anys treballa i resideix a Barcelona on se’l coneix pel pseudònim YOU ARE SO OVERRATED. És el creador de la tira Jordi el Mosso d’Esquadra Sensible i Wonderful things happen during the short life of a fly. Ha publicat a les revistes Mongolia i La Directa i és col·laborador del fanzine Cor Pelut. Com a realitzador ha fet videoclips per Mueran Humanos, Hans Laguna, Les Sueques i Amaral. Juntament amb Pablo Schvarzman (Seward) han creat el grup d’improvisació d’il·lustració i música, Luz Mala. Ha publicat el llibre fotogràfic Melancolía (2001) i les il·lustracions de Cucciollo Encatenati (2007).

Subscriviu-vos a la nostra newsletter