Coprodució 2021

Park Keito / Kotomi Nishiwaki i Miquel Casaponsa

New(a)days

.
Durada: 45 min

EN GIRA

2021
22-25/07 | L’Antic al Grec 2021 (Barcelona)
24/11 | Festival INFLUX – Antic Teatre (Barcelona)

 

Concepte i creació: Park Keito
Coreografia i performance: Kotomi Nishiwaki
Disseny de so: Miquel Casaponsa
Disseny d’il·luminació: Jorge Dutor, Oriol Corral
Escenografia i vídeo: Park Keito
Vestuari: Kahori Furukawa, Jorge Dutor

Coproducció: Antic Teatre i Grec Festival de Barcelona

Col·laboració/Suport: La Poderosa, La Caldera

Residència artística: La Poderosa, La Caldera, L’Estruch de Sabadell, Fabra i Coats, Teatringestazione

Col·laboradors: La Poderosa i Jorge Dutor

https://parkkeito.wordpress.com

http://www.influxfestival.org/

http://www.habitualvideoteam.org

Un conjunt d’escenes que investiguen sobre la comunicació, els rituals diaris i la manipulació, construeixen estats i paisatges que van des de la pura contemplació fins a d’altres amb caràcter gairebé apocalíptic. Una dona a escena que passa per diferents formes d’habitar un espai, la relació amb la natura i amb el so, ens aboca a un conjunt d’imatges que semblen intents de fer-nos sortir de la nostra realitat quotidiana i portar-nos a un futur incert. Una combinació de presència i qüestionament sobre les possibilitats d’abstracció i poètiques. Esdeveniments per col·locar l’espectador dins d’un viatge on l’experiència perceptiva del cos va evolucionant per donar obertura a un intercanvi imaginatiu.


Park Keito és l’associació establerta a Barcelona en la que convergeix el treball de Kotomi Nishiwaki i Miquel Casaponsa.

Kotomi Nishiwaki és una performer i coreògrafa japonesa. Després de la seva formació a P.A.R.T.S (Bèlgica), ha col·laborat i treballat per/amb Anzu Furukawa, Joao Fiadeiro, Abraham Hurtado i Meg Stuart/Damaged Goods, entre d’altres.

Miquel Casaponsa estudia arquitectura interior i música a Barcelona i Brussel·les. Composa i improvisa amb guitarra i field recordings i crea so per a instal·lacions i performances amb Brendan Dougherty, Monia Montali, Ana Konjetsky, Giovanni Di Domenico, Charo Calvo i Joao Lima entre d’altres.


 

>>> Veure New(a)days de PARK KEITO / KOTOMI NISHIWAKI I MIQUEL CASAPONSA (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter