9 i 11 febrer 2024

Paloma Calle

100 COSAS QUE HACER HOY MEJOR QUE VER ESTE ESPECTÁCULO (Part II)

Divendres 9 de febrer a les 20:00
Dissabte 11 de febrer a les 20:00

Com que aquest espectacle té una durada total de quatre hores, l'hem dividit en dues parts de dues hores cada una:
La 1a part es presenta dijous 8 i dissabte 10.
La 2a part es presenta divendres 9 i diumenge 11.
(Cada part es pot veure i entendre independentment de l'altra)

En la compra d'una entrada per qualsevol de les funcions de dijous, divendres i dissabte oferim un 50% de descompte per poder comprar la segona entrada d'un altre dia i així poder veure la peça sencera. Al PDF de compra de la primera entrada estarà inclòs el codi descompte per a la segona compra.
Idiomes: castellà
Durada: 120 minuts
Edat recomanada: +8 anys
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

· INFORMACIÓ I COMPRA D’ENTRADES DE LA PRIMERA PART CLIQUEU AQUÍ

 

Direcció: PALOMA CALLE
Performers: PALOMA CALLE i MARTICA MINIPUNTO
Dramatúrgia: PALOMA CALLE amb la col·laboració de MARTICA MINIPUNTO
Espai escènic: PALOMA CALLE

Fotografies: Paulo Abrantes

#ciencosasquehacerhoymejorqueveresteespectaculo

@paloma_calle @_martikminipunto

ÉS UNA PEÇA QUE DES DEL TÍTOL ES NEGA A SI MATEIXA, ÉS UN CATÀLEG, ÉS UN JOC, ÉS UNA PRESA DE PÈL, ÉS UNA CRÍTICA FEROTGE AL CONSUM BULÍMIC I SUPERFICIAL ACTUAL, ÉS UN EXPERIMENT ESPAITEMPORAL, ÉS UNA PEÇA QUE FA SERVIR EL PROPI DISPOSITIU QUE QÜESTIONA PER A EXISTIR, ÉS UNA BEFA, ÉS PURA POESIA, ÉS UNA TRAMPA, ÉS UNA PROPOSTA ON NINGÚ SAP EL QUE PASSARÀ. ÉS UNA OBRA ON ES PARLA DE: l’acumulació, el consum, el pas del temps, la dimensió poètica i política de les accions quotidianes, el plaer, el decreixement, les relacions, la improductivitat, l’absurd de la nostre quotidianitat, l’atzar com a eix articulador de la vida, la presència, l’espectacular.


PALOMA CALLE. Em dedico a la creació artística des d’un territori híbrid i mòbil situat entre les arts vives, les arts visuals, l’activisme i l’educació.
Des de la meva pràctica artística proposo un pensar des del fer, des del cos, des d’allò encarnat i subjectiu. Utilitzo l’estranyesa i l’humor –així com l’autobiografia, la música o les preguntes– com a eines de treball. Busco legitimar sabers o aprenentatges allunyats de la investigació entesa de la manera mes tradicional o acadèmica
El meu enfocament es situa des d’una perspectiva interseccional feminista heterodissident.
Des del 2006 he creat mes de vint peces en col·laboració amb diversos festivals, teatres o centres d’art d’Europa, Àsia i Llatinoamèrica.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter