9-12 juny 2022

Orientación Colectiva Loli

Personas escandalosas que no caben en el mundo

ESTRENA
Dijous 9 de juny a les 20:00
Divendres 10 de juny a les 20:00
Dissabte 11 de juny a les 20:00
Diumenge 12 de juny a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Idea original i direcció: Orientación Colectiva Loli 

Dramatúrgia col·lectiva: Orientación Colectiva Loli 

Mirada externa: Gaia Bautista 

Interpretació: Xavier Palomino Barbero, Núria Planes Llull i Agnès Jabbour Bosacoma

Espai i escenografia: Orientación Colectiva Loli 

Vestuari: Loli Barbero Flores 

Moviment: Orientación Colectiva Loli 

Disseny de llums: Mario Andrés Gómez

Coproducció: Orientación Colectiva Loli i Antic Teatre

#orientacioncolectivaloli
#personasescandalosasquenocabenenelmundo

PERSONAS ESCANDALOSAS QUE NO CABEN EN EL MUNDO és un espectacle contra la cultura de la homofobia que neix de la necessitat de rebentar el silenci, el tabú, la vergonya, la culpa, l’estigma de classe social, la por i l’autocensura.

És una reflexió sobre la idea de gènere i identitat vinculades a l’orientació sexual. És una història personal i col·lectiva que permet visibilitzar els patrons de conducta heteropatriarcals i homòfobs. Són les seqüeles de la tradició i la normativitat que han condicionat les relacions sexoafectives entre homosexuals.

És la història d’un nen nascut a un barri de la perifèria de Barcelona als anys noranta que abans de ser homosexual, ja era homòfob. És una exploració sobre la frustració i la renúncia cap allò que un és per intentar donar respostes a aquell nen que va néixer, va créixer, va intentar estimar follant i, finalment, va poder sortir de la Zona Franca.

És la història d’un país que ha arraconat, silenciat i invisibilitzat tot allò que suposadament incitava l’escàndol públic. Un país que ha atemptat contra les llibertats individuals i col·lectives. Un país que ha amagat, oblidat, censurat, ridiculitzat, estigmatitzat, opinat, jutjat i condemnat.


Orientación Colectiva Loli són Agnès Jabbour, Pino Steiner, Xavier Palomino i Núria Planes. La companyia neix al 2020 amb l’objectiu de generar contingut artístic a través d’un compromís cultural, social i polític investigant noves maneres de concebre l’escena i de trobar-se amb el públic. 

El seu treball escènic es fonamenta en el teatre físic, les noves dramatúrgies, la història de l’art, els mitjans audiovisuals, les noves tecnologies, el rigor, l’humor i el sarcasme. Com a companyia es relacionen de manera horizontal, feminista i cooperativa amb una perspectiva social àmplia.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter