23 d'abril

OFF SANT JORDI

XVIIIè aniversari de l’Antic Teatre

Divendres 23 d'abril
Entrada gratuïta

L’entrada a tot és gratuïta (fins a omplir l’aforament).
Reserveu l’entrada a taquilla@anticteatre.com.

Organitza: Antic Teatre

Enguany no hi haurà l’habitual escampadissa de llibres a la terrassa, però sí que celebrarem l’OFF Sant Jordi amb la gent de la llibreria Calders i la presentació a la sala de diversos poemaris en una sessió doble de tarda (des de les 18.30 h): Juana Dolores presentarà la poeta Ginebra Raventós, que farà una videoperformance junt amb dj Isa·bel entorn de la seva obra sonora i literària Saturn darrere nostre: el glaç, el got, el buit, l’acte verge. Maria Sevilla i Martí Sales (MS&MS) presentaran abans els seus nous llibres Plastilina i Aliment.

A més, a les 12 del migdia es projectarà a la sala l’enregistrament de l’espectacle de creació comunitària Rebomboris, de la Xarxa de cures, ahir i avui (programa ART i PART), impulsada per l’Antic Teatre, TRANSlab, La Bonne, Sindillar, Mescladís i TUDANDAS. Rebomboris es va estrenar a La Bonne dins de la programació de l’Antic Teatre al Grec 2018 i va comptar, entre altres, amb la participació de les iaies del projecte artísticocomunitari de la sala.

Programa

12:00 / Projecció de l’enregistrament de l’espectacle de creació comunitària  Rebomboris, de la Xarxe de Cures, ahir i avui (programa ART i PART), impulsada per l’Antic Teatre, TRANSlab, La Bonne – Centre de Cultura  de Dones Francesca Bonnemaison, Sindillar / Sindihogar, Mescladís i TUDANZAS. Espectacle estrenat a la Bonne dins de la programació de l’Antic al Grec 2018.

18:30 / Maria Sevilla i Martí Sales (MS&MS) presentaran els seus llibres Plastilina i Aliment.

20:00 / Saturn darrrere nostre: el glaç, el got, el buit, l’acte verge performance de poesia sonora de Ginebra Reventós + dj Isa·bel, creada a partir del llibre-vinil (2021). Presenta: Juana Dolores.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter