23 d'abril

OFF SANT JORDI

XVIè aniversari de l’Antic Teatre

23 d'abril - 11 a 21:30 h
Durada: Tot el dia
Entrada gratuïta

Organitza: ANTIC TEATREPer celebrar el 16è aniversari de l’Antic Teatre i l’OFF Sant Jordi 19, durant tot el dia hem programat tot tipus d’activitats per a tots els públics.

Antic Teatre · Llibreria Calders · El Culturista · On The Road

El 23 d’abril tornarem a ajuntar forces per celebrar per 5è cop l’aniversari de l’Antic Teatre i la diada de Sant Jordi. Hi haurà parades de llibres, tallers infantils, escriptors que signaran i lectures tant a la terrassa al jardí com a la sala del teatre. Totes les activitats són gratuïtes tret de l’espectacle del vespre (taquilla inversa).

– Signatures (organitzades per les llibreries Calders i On The Road): d’11 a 20 h passaran per l’Antic més de 50 autors, entre els quals hi ha: Eva Baltasar, Javier Pérez Andújar, Cristina Morales, Edurne Portela, Paul B. Preciado, Luna Miguel, Mireia Sallarès, Irene Solà, Shaina Joy Machlus, Lluís Calvo, Marta Orriols, Valentín Roma, Xavier Antich, Joan Fontcuberta, Júlia Bertran, Pol Rodellar, Borja Bagunyà, Max Besora

– Lectura de textos del grup La Bellesa per al proper espectacle Barcelona Eindhoven +65 Empremtes, a les 12 h al jardí.

– Tallers infantils (organitzats per El Culturista): de 16 a 19 h, dos tallers on els petits aprendran a fer el seu propi llibre (amb l’editorial Gustavo Gili) i a dibuixar els seus viatges (amb l’autora Arianna Squilloni), més un contacontes (a càrrec de l’editorial Flamboyant).

– Espectacle Frau i estrofa immobiliària (organitzat per L’(H)original) a les 20 h a la sala del teatre. Sinopsi: «De les moltes maneres que hi ha de punxar la bombolla immobiliària, des de L’(H)original apostem la dissidència de la veu poètica per dir el malestar urbà, reivindicar el carrer en contraposició a la burocratització del mal anomenat “espai públic”.

Presentem, doncs, un recital des de la resistència de la poesia en viu i en viu, reforçada per les vinyetes d’en Pau Badia (nomdenoia) i la teoria urbana d’Itziar González».

Hi llegiran els poetes: David Caño, Núria Martínez-Vernis, Martí Sales, Carles Rebassa, Pau Badia (nomdenoia), Itziar González, Misael Alerm, Guim Valls, Oriol Estripaboires, Francesc Gelonch, Laia Carbonell, Raquel Santanera, Maria Sevilla, Patricia Heras.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter