Festival INFLUX 2022
[vídeo a escena]
10 novembre 2022

Núria Andorrà

Nu.A

[influx]
Dijous 10 de novembre a les 20:00

Compra 3 entrades per veure 3 espectacles diferents per 30 euros
Durada: 50 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Música i idea: Núria Andorrà
Vídeos: Jordi Plana i Ricard Vives
Disseny eletònica: Josep Mª Comajuncosas
Fotografía: Jordi Plana
Mirada externa: Marga Socias

http://www.influxfestival.org/

http://www.habitualvideoteam.org

Després de rebre unes esquelles d’herència familiar i escoltant la seva necessitat artística, decideix iniciar el seu segon treball sola.

Nu.A és un espectacle on es despulla dels seus instruments per anar als objectes de la quotidianitat i apropar-se als seus orígens. Anar a dins per poder transmetre a fora. Partir del senzill per arribar al complex. Passar de l’antic al modern. Un treball d’escolta i de reflexió. Un tractament del so robust i senzill passat pel filtre de l’electrònica i amb paisatges sonors preenregistrats i acústics que interaccionen amb les imatges a temps real.


Núria Andorrà, de formació clàssica i contemporània, beu sempre d’altres fonts d’inspiració. Proposa un univers on les imatges, el so i el cos s’uneixen per transmetre en igualtat les mateixes emocions i per crear des de la interdisciplinarietat. Premi Alícia a la interdisciplina de l’Acadèmia Catalana de la Música, Premi especial Zirkòlika 2020 i Premi Puig Porret del Mercat de Música Viva de Vic 2019.


HABITUAL VIDEO TEAM és una associació sense ànim de lucre formada per Lis Costa i Josep M. Jordana, que té com a objectiu principal la promoció d’activitats relacionades amb les arts audiovisuals i concretament amb la videocreació: www.habitualvideoteam.org

Una branca de les seves activitats és l’organització de festivals, cicles i mostres de vídeo, com el festival de vídeo d’autor FLUX: www.fluxfestival.org, i el festival d’arts escèniques audiovisuals INFLUX: www.influxfestival.org.

Una altra branca és la documentació videogràfica d’actes culturals vinculats sobretot amb la música i la poesia experimentals. L’any 2012 posa en marxa el projecte SUMMA per convertir aquest patrimoni audiovisual (més de 1000 gravacions) en un arxiu videogràfic online d’accés públic: www.summa-hvt.org.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter