Coproducció 2016

Mònica Muntaner amb col.laboració de Hugo Barbosa

Sessions Remotes (Instalació /Acció)

.
Durada: 60 min

Idea: Mònica Muntaner
Visuals: Hugo Barbosa
Intèrprets: Mònica Pascual, Laura Ojer, Sílvia Sant Funk

Coproducció: La Poderosa, Antic Teatre Espai de Creació

http://lapoderosa.es/

Sessions Remotes és l’exploració cap a una narrativa encara oculta que busca el desenvolupament de preguntes sense resoldre a partir de l’apropiació de moviments, gestos, actituds, veus i la construcció d’un collage de cares, cossos i presències.
En aquesta instal·lació posem en joc una sèrie d’imatges i entrevistes enregistrades a 30 persones d’edats i professions variades que es van sotmetre a l’experiència de ballar en solitari resistint al temps i al cansament, juntament amb una col·lecció de petits solos performatius.


Mònica Muntaner es forma com a ballarina de dansa contemporània a Barcelona. Ha treballat com a ballarina/intèrpret amb diferents creadors i companyies.
Codirectora artística de la Poderosa, espai de creació a Barcelona fundat l´any 2000 i Cofundadora dels col·lectius: Las Santas (agrupació artística multidisciplinària) i ARTAS (Artistes Associats a la Poderosa). Creacions: Momunt, Bizarre, Menta in Iurmain amb textos de Rafael Ponce, Tres trobades, Space Invaders , Poemes d’amor i cos, Típiques (documental), Mâe (identitat, cos , Herència), Abans i després de ballar amb Bea Fernández , i BCN XXI (Laboratori televisió experimental) amb Daniel Miracle.

Hugo Barbosa, n.1966, Lisboa. b.2006, Barcelona
Artista Visual, Artista Vídeo, VJ pioner, Realitzator, Editor, Càmera… Productor independent de vídeo amb les sigles AgFtM-Lx/89 (1989-93), i hbprgms (des de 1994). Va col·laborar amb diferents creadors de diverses àrees artístiques i productors d’esdeveniments i espectacles, creant continguts vídeogràfics, artístics i documentals. Com artista vídeo a treballat sobre conceptes experimentals del Video-Painting (1989-93) i del Video-Jamming (1995-99). Com Vj va tenir el privilegi de treballar amb alguns dels noms fonamentals del Djying portugués i internacional, Lux-Fràgil, Lisboa (1999-2005).
En Barcelona, des de 2006 ha treballat amb col·lectius, associacions i institucions com: Neokinok.tv, Ubu Television, Horitzó Televisió, La Porta, Las Santas, La Poderosa, Las Reinas, MIS -Moviment d’insurreció Sonor, Idensitat, Universitat Rovira i Virgil (Tarragona), La Capella, Fabra i Coats, La Virreina. I també en projectes i experiències artistiques in-sito/ en territori/ amb comunitats/ de formació/… amb: Nau Côclea, Casal d’Infants del Raval, La Fundició, Telenoika, IDensitat, la Poderosa, Centre d’Art del Priorat, Deac/Musac i Artium, Consejo Superior de Deporte.


 

>>> Veure Mònica Muntaner amb col.laboració de Hugo Barbosa
Sessions Remotes (Instalació /Acció)
(OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter