Coproducció 2015

MARC CAELLAS

GUIRIS GO HOME

31 Desembre
Durada: 70 min

Idea, text i creació: Marc Caellas
Interpretació: Bárbara Bañuelos, Carles Poy i Marc Caellas
Música en viu: Bárbara Bañuelos
Espai escènic: Marcela Caldas
Llums: Ana Rovira
Imatge gràfica: Júlia Solans

El Turisme és la industria que consisteix en transportar gent que estaria millor a casa seva a indrets que estarien millor sense ells. El Problema és que tots contribuïm en aquesta indústria. Tots ens estem tornant massa “guiris” a les nostres vides. No ens sabem quedar quiets enlloc. Arribem, desordenem la vida dels demés i marxem. Som turistes emocionals consumint experiències, esgotant-les.
Guiris go home és una conferència performàtica amb música en viu, projeccions i gastronomia que questiona el rol de figurants assignat als residents de les urbs turistiques. Hem de resignar-nos a ser un aparador més? Hi ha vida més enllà de la indústria turística?


Marc Caellas (Barcelona, 1974) escriu, crea i dirigeix propostes escèniques.

Els seus últims muntatges escènics, presentats a Buenos Aires, Bogotà, Caracas i Madrid, han estat: Entrevistas breves con escritores repulsivos (2011), a partir de textos de David Foster Wallace; El paseo de Robert Walser (2012); Notas de Cocina (2013), de Rodrigo García i Cuento mi vida (2014), una creació de teatre documental co-dirigida amb Esteban Feune de Colombi, amb qui ha fundat la Compañía la Soledad.

Ha publicat els llibres Carcelona (editorial Melusina, 2011), Caracaos (editorial El Peregrino, 2014) i Teatro del Bueno (Teatron tinta, 2015)


 

>>> Veure MARC CAELLAS GUIRIS GO HOME (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter