11-14 de maig del 2023

Projecte seleccionat en la convocatòria de residències artístiques Antic Teatre 2023. Comissariat per grup d’estudi Cascades

malén iturri

crura

Resi-dència Antic Teatre 2023
Dijous 11 de maig a les 20:00
Divendres 12 de maig a les 20:00
Dissabte 13 de maig a les 20:00
DIumenge 14 de maig a les 20:00
Durada: 45 minutos
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Autoria, creació i interpretació: MALÉN ITURRI
Acompanyament: LAUTARO REYES

Coproducció: ANTIC TEATRE ESPAI DE CREACIÓ

Amb el suport de LA PODEROSA, EN EL SEU PROGRAMA CORRENT CONTÍNUA I L’ACOMPANYAMENT DE CARMELO SALAZAR i CENTRE DE CREACIÓ CAN BONAMIC

@maleniturri
@lautaro.reis
@karmelonegro
@anticteatre
@jusenesc
@la_poderosa_bcn
@festival_salmon
@nunartguinardo
@labonnebcn
@centredartssantamonica
@festivalmixtur
@lafluent
@dtespacioescenico
@ccanbonamic
@semolinika.tomic
@cascades.project

Alicia Soler

DISSABTE 13 POSTFUNCIÓ dinamitzada per Júlia Sentís, investigadora del moviment des de la somàtica i l’anatomia evolutiva i escriptora.

crura és una peça de destil·lació somàtica que es desenvolupa en una exploració de moviment, veu i so. Temporalitat esponjosa que estova tot per sota de la llengua, el sota del sota des de i cap a un enrere primitiu [digestió – evacuació – deglució]. Trobant resistència en la lentitud i les humitats fosques, “cuerpa” més que humana en estat relacional de fluïdesa ben densa.


malén iturri desplega la seva curiositat entorn de pràctiques de sensibilització des d’un enfocament  somàtic, recolzant-se en l’estudi del desenvolupament evolutiu i l’embriologia, i a través de preguntes i reflexions des dels pensaments feministes i cuir-queer.

La seva pràctica artística i pedagògica prem des de la cerca d’imaginaris col·lectius senso-perceptius uns altres, entorn de la vida com a estat relacional continu entre éssers més que humanes.

Investiga i acciona en els àmbits de l’estudi del moviment, de la veu i la creació escènica alhora que se submergeix en experimentacions sòniques i la composició de música electrònica amb el projecte Mímbere.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter