8-11 d'abril 2021

MACARENA RECUERDA SHEPHERD

The Watching Machine

Estrena Catalunya
Dijous 8 d'abril a les 20:00
Divendres 9 d'abril a les 20:00
Dissabte 10 d'abril a les 20:00
Diumenge 11 d'abril a les 20:00
Durada: 45 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Recorda que abans de venir a l’Antic Teatre i sempre en cas que prevegis la tornada al teu domicili habitual entre les 22h i les 23h, has de tenir a punt el teu certificat d’autoresponsabilitat.
Pots tramitar-lo al següent enllaç:
https://certificatdes.confinapp.cat/#/

Aquest espectacle fa servir fum. Si ets sensible a això i ja has comprat l’entrada, contacta’ns via taquilla@anticteatre.com

Idea: Macarena Recuerda

Creació: Macarena Recuerda i Miriam Ubanet

Música: Elliot S, Nieves Arilla, Roger Puig, Nico Roig i Román Gil

Amb la col·laboració de: Ana da Graça i Jorge Dutor

Agraïments a: Conchita Pons i Enara Aranbide

Amb la col·laboració del Gobierno Vasco, Festival BAD, Antic Teatre, El Graner, La Fundición de Bilbao, Harrobia i Azkuna Zentroa.

https://www.macarenarecuerdashepherd.com/

#thewatchingmachine.mr

La màquina de mirar era el nom que rebien aquells objectes del S.XIX que, a través de miralls i obturadors, creaven il·lusions. Petites caixes que contenien senzills mecanismes però màgics resultats.  

A la peça de The Watching Machine “la màquina” és la pròpia caixa escènica. En ella juguem amb la llum, les ombres i els reflexos per experimentar què és il·lusió, què és representació i què és convenció teatral. Una peça composta de petites instal·lacions on es ficcionen la llum i les ombres a través d’il·lusions òptiques.


Macarena Recuerda Shepherd és el pseudònim de l’artista Lidia Zoilo. Aquestes són les seves peces: 

2010: Thatʼs the story of my life, pel·lícula realitzada en directe. Una producció de MiCarteraPatrocina, amb l’ajuda del CoNCA i la col·laboració de BilbaoArte, Teatre Lliure i Antic Teatre, peça que ha girat per tot l’Estat espanyol i Portugal. 

2012: Greenwich Art Show, un documental realitzat en directe. Una producció de MiCarteraPatrocina, Festival NEO, CAET i Antic Teatre. I Greenwich Art Show – The Installation, Beca Atrio Alhóndiga de Bilbao. 

2013: Whose are those eyes?, site specific i intervenció urbana que s’estrena a la Fira de Tàrrega 2013, Escena Poble Nou 2013 i Festival Bad 2013. Ha rebut la Beca Laboratori Fira de Tàrrega, la residència que ofereixen conjuntament Escena Poblenou i Antic Teatre; i la residència de Bilbao Eszena. 

2015: El Experimento Ganzfeld. HPC consonni (Bilbao).

2016: Collage y Acción, laboratori d’investigació. És un laboratori intergeneracional que pretén crear un espai comú tant per a divertir-nos, com per a la recerca artística. Jornades d’ Encuentros Collage,, espai per a l’art i pensament del collage al cinema, literatura, músiques, art i acció. Una trobada per conèixer, intercanviar i proliferar en un espaitemps comú. 

2018: ¡AY! ¡YA!, una peça de dansa performance per a tots els públics. Una producció de l’Antic Teatre, Festival Grec, Gobierno Vasco, Festival BAD, El Graner, Sala Baratza i La Fundición Bilbao. 

2020: The Watching Machine és una peça plàstica i escènica. Una producció de Festival BAD, Antic Teatre, Gobierno Vasco, El Graner, Harrobia i Azkuna Zentroa (Bilbao). 

Actualment es troba treballant en un projecte d’art i educació sobre l’art de la llum a partir dels materials d’aquesta peça.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter