5-8 octubre del 2023

Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol

#LOSMICRÓFONOS

Dijous 5 d'octubre a les 20:00
Divendres 6 d'octubre a les 20:00
Dissabte 7 d'octubre, 2 passis:
a les 18:00 i a les 20:00
Diumenge 8 d'octubre a les 20:00
Idiomes: castellà i anglès
Durada: 55 minuts
Edat recomanada: +6 anys
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Concepte, creació i interpretació: Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol
Assistència dramatúrgica: Juan Domínguez

Producció: Festival TNT Terrassa

Col·laboren: WSB WorkSpaceBrussels, Kunstencentrum BUDA Kortrijk, AZALA, SpazioK, Dans Haner Istanbul, Graner (Barcelona), El Local Espinosa Navarro (Barcelona)

WWW.MONTDEDUTOR.COM

@MONTDEDUTOR

#LOSMICRÓFONOS

Amb un títol-hashtag i diàlegs construïts amb noms de famoses estrelles del pop, melodies de les seves cançons i frases conegudes de pel·lícules, despullem amb humor l’apropiació de llenguatges i missatges que ens arriben a través de la cultura mainstream.

A #LOSMICRÓFONOS, mostrem les arestes i fissures del star system, la influència que exerceix la lluïssor de les seves estrelles i com amplifiquem els seus missatges. Céline Dion o Grace Jones no són astres que projecten llum al firmament, però, com explica Isabel de Naverán: “són part de l’anomenat star system, un sistema d’estrelles que il·luminen una mena de cel que també exerceix la seva influència, dibuixant una xarxa de connexions entre figures, moments vitals, afectes i imatges”.


Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol.

Treballem en les fronteres de diferents disciplines com la dansa, l’arquitectura, el teatre o l’òpera i els seus camps de influència en el polític i el social. Tenim un compromís molt fort amb un lloc que per a d’altres és de pas: Estar al límit i no al centre de les coses es una posició ideològica. Les nostres pràctiques escèniques creuen llenguatges i desenvolupen quelcom d’energètic i empàtic: Utilitzem l’humor, l’absurd, la repetició i la música per atansar les arts vives a tots els públics amb la intenció de que surtin fent la conga i que repeteixin el que han vist, després, a les seves cases. Estem junts en això des de 2009 col·laborant amb teatres, centres d’art i festivals d’Europa i Llatinoamèrica.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter