L'ANTIC TEATRE AL GREC 2022
14-17 de juliol

Los Torreznos

Las cosas

L'Antic al Grec 22
Dijous 14 de juliol a les 20:00
Divendres 15 de juliol a les 20:00
Dissabte 16 de juliol a les 20':00
Diumenge 17 de juliol a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

JAIME VALLAURE i RAFAEL LAMATA

http://lostorreznos.es/

 

UNA PROPOSTA DE L’ANTIC TEATRE
AMB EL SUPORT DEL GREC 2022 FESTIVAL DE BARCELONA

Amb el suport de:

Las cosas és un treball que exposa la importància relativa dels objectes. Com conviuen fora de les persones i dins de les persones. És una peça escènica que juga amb l’humor i la paradoxa des de la possibilitat de jugar amb el valor de les coses i de la possibilitat de tenir, guardar, pensar les coses.

Los Torreznos, com a dues persones normals, es fan preguntes i intenten entendre com es fan «les coses». «Quines coses tens al cap?» «Quines coses et fan falta» «Com es cosifiquen éssers que en un principi no eren coses?» «On es guarden les coses?» Etc.

El resultat és una feina d’investigació escènica amb bones dosis d’improvisació i de joc amb la realitat pròpia de l’escena.


Los Torreznos (Jaime Vallaure i Rafael Lamata) són un duet que treballa en l’àmbit de la performance des d’una perspectiva conceptual, amb el mínim d’elements, fonamentalment amb la presència, el cos i la paraula. Treballen des de l’humor com a conseqüència de posar de manifest l’absurd del comportament humà normalitzat. La seva feina està a la frontera entre el que s’anomena l’«art d’acció» i les «feines escèniques». Los Torreznos es mouen en la recerca i l’experimentació expressiva per mitjà de formes senzilles que en primera instància són accessibles a qualsevol persona i no només a aquells especialistes en els llenguatges de l’art contemporani. Han presentat les seves obres a nombros festivals d’Espanya (Escena contemporánea, Mapa, In presentable, QUAM, Pan, Contenedores, Mad, etc.) i a festivals internacionals (Shangai, Phoenix, Glasgow, Moscou, Helsinki, El Cairo, Quebec…).

Subscriviu-vos a la nostra newsletter