L'ANTIC TEATRE AL GREC 2018
El 19 i 20 de juliol

LOS TORREZNOS

La Realidad

L'ANTIC AL GREC 18
Dijous 19 de juliol - 20:00
Divendres 20 de juliol - 20:00

El divendres 20, després de l'espectacle, hi haurà una postfunció a càrrec de Agost Produccions.
Durada: 60 min
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades


UNA PROPOSTA DE L’ANTIC TEATRE AMB EL SUPORT DEL GREC 2018 FESTIVAL DE BARCELONA

Creació, direcció, execució i producció: Los Torreznos (Jaime Vallaure i Rafael Lamata).

http://lostorreznos.es/

El que fan les diverses avantguardes artístiques del segle XX sobre la relació art i vida, és analitzar, afrontar, qüestionar, intervenir en els supòsits que defineixen “la realitat” de la societat de cada moment. La idea d’art i vida desemboca en treballar sobre la realitat quotidiana…

En aquest cas, es tracta d’un treball que juga amb la situació de l’escena. Analitza on estem, espectadors i actors, i que és el que veiem. A què prestem atenció, que és el que té valor i per què.

A través de diferents accions es va desgranant el joc entre la mirada subjectiva i l’objectiva. Diferents factors que condicionen la nostra manera d’entendre el que hi ha… i què podem fer amb tot això.

Com es manipula, amigablement, la nostra percepció de la realitat?


Los Torreznos (Jaime Vallaure i Rafael Lamata) son un duo que treballa en l’àmbit de la performance des d’una perspectiva conceptual, amb el mínim d’elements, fonamentalment amb la seva presència, el cos i la paraula.

Treballen des de l’humor com a conseqüència de posar de manifest l’absurd del comportament humà normalitzat. El seu treball està en la frontera entre el que es denomina “l’art d’acció” i els “treballs escènics”.

Los Torreznos es mouen en la cerca i l’experimentació expressiva a través de formes senzilles com són, el gest, el llenguatge i la presència. Formes, que en primera instància són accessibles a qualsevol persona i no solament a aquells especialistes en els llenguatges de l’art contemporani.

Han presentat les seves obres en nombrosos festivals d’Espanya (Escena contemporània, Mapa, Inpresentable, QUAM, Pan, Contenedores, Mad, etc.) i en festivals internacionals (Shangai, Phoenix, Glasgow, Moscú, Helsinki, El Cairo, Quebec…)

Los Torreznos han participat el 2007 en la 52a edició de la Biennal de Venècia dins del projecte Paradiso spezzato al Pavelló Espanyol.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter