Festival INFLUX 2019
15 de novembre

LLAPISPANC + SRTA. "Y" + GUILLERMO CARRIÓN

L'interval com a interval que veurem / Moments de foscor, certa foscor i d'activitat insectívola

INFLUX 2019
Divendres 15 de novembre a les 20:00
Durada: 50 min
Entrades: 10 euros ONLINE i TAQUILLA (Abonament 4 dies - 30 euros - ONLINE)
Comprar
entrades

Dins del Festival INFLUX 2019 [vídeo a escena]

acció, sons i vídeo: Llapispanc
gravacions de camp, cassets: Srta. “Y”
baix elèctric i sons: Guillermo Carrión

http://www.influxfestival.org/

http://www.josepmjordana.com/habitual/

[PROGRAMA INFLUX 2019]
dijous 14 de novembre a les 20:00
ORIOL MORALES
GRANOTES
Noves dramatúrgies
[+ info]

dissabte 16 de novembre a les 20:00
CAROLINA CABRERIZO / ZOZOBRA
REFÚGIENSE, YA NADIE ESTÁ A SALVO
espectacle audiovisual / estrena
[+ info]

diumenge 17 de novembre a les 20:00
MARINA BARSY JANER x ISIL SOL VIL
interNOS
Performance / vídeo / estrena
[+ info]

L’experiència serà una aproximació a l’univers sonor dels tres participants que generaran un entorn on la veu enregistrada i els sons soroll es fusionaran en el terreny del paisatge sonor i la performance per acompanyar les gravacions de vídeo com a moments irrepetibles tot estant a la sala d’espera d’un interval d’infructuosa cerca a les palpentes i el fum.


LLAPISPANC
Provinent de les arts visuals i de l’art d’acció, ha anat intensificant la seva creació cap al so, la música i el soroll, d’una manera bàsica, intentant no esdevenir un intèrpret musical. Com a obra sonora té el projecte Wioityuwoityuo, de video-tracks (desenvolupat a L’Estruch de Sabadell, i posteriorment amplificat a Islington Mill, a Salford, Anglaterra) de caire performatiu i multidisciplinari on “pretén convertir-se en músic (sense ser-ho)”.

SRTA. “Y”
Srta. “Y” és l’alter ego que utilitza la Nadia Toldà Subirats quan es mou pel món de les manipulacions sonores, audiovisuals i literàries. Buscadora, capturadora i creadora d’etnografies sonores extretes d’allò quotidià, se sol moure pel camp dels collages, aparells i instal·lacions sonores i audiovisuals, entre d’altres.

GUILLERMO CARRIÓN
Artista visual, músic multiinstrumentista i experimentador del so. Ha estat molt vinculat al centre de creació L’Escocesa, del Poblenou de Barcelona. És l’altra meitat del projecte sonor Proximity Sensor. Ha col·laborat amb Chris Haslam/Dwellings, amb Powlow i ha participat a The Exploding Plastic Fest.


Sisena edició del festival INFLUX [vídeo a escena] que, una vegada més, col·labora amb Antic Teatre per potenciar els creadors que utilitzen el vídeo i el món digital com a eina fonamental d’expressió artística en les seves propostes escèniques. Abraça la feina d’artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers o creadors escènics que es mouen en els espais fronterers i híbrids. INFLUX vol ser una plataforma estable que doni projecció als creadors locals vinculats a la ciutat de Barcelona i per extensió a Catalunya, i vol contribuir a oferir una visió polièdrica sobre la diversitat de la creació contemporània.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter