Festival INFLUX 2021
[vídeo a escena]
28 novembre 2021

L’autèntica & Jordi Teixidó

Oh, uh, ah, ei! Terra·Aire·Foc·Aigua

[INFLUX]
Diumenge 28 novembre a les 12:00
Durada: 40 min
Entrades: 5€ nens/es / 7€ adults/es ONLINE i TAQUILLA

ABONAMENTS FAMILIARS EXCLUSIUS PER A SOCIS DEL TRESC:
PACK 2+2 (2 adults, 2 infants): 20 €
PACK 1+1 (1 adult, 1 infant): 10 €
Compra l'abonament
Comprar
entrades

Edat recomanada: 1 a 6 anys

Idea original: Verónica Pallini

Creació: Jordi Teixidó

Música: Santi Vilanova

Veus: Biel i Miranda Teixidó

Una producció de L’autèntica amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

http://www.lautenticateatro.com/

http://www.influxfestival.org/

http://www.habitualvideoteam.org

Una instal·lació audiovisual. Un viatge lúdic pels elements de la natura.

Una experiència col·lectiva on compartim, juguem i ballem!

Sabies que l’aigua mulla i l’aire és transparent? Que el foc escalfa i fa llum! I que la terra pot ser rugosa i d’altres vegades més fina? A la terra, fins i tot, s’hi poden plantar bròquils! Hi havia una vegada quatre elements de la natura que jugaven entre ells i, a través de sons, colors i textures, feien possible la vida. Si vols descobrir per on volen les papallones, a on és que es planten les flors i com fa el so de la pluja, vine a capbussar-te amb nosaltres i fem possible aquest viatge.


L’autèntica és escola de teatre i cinema, sala d’exhibició, productora i laboratori de projectes. Neix del projecte PORTA4, amb 14 anys d’història a la ciutat de Barcelona.

L’autèntica forma, crea, produeix i exhibeix les arts escèniques i cinematogràfiques.

L’autèntica està conformada per un equip de professionals altament reconegut i amb una àmplia trajectòria tant en el camp escènic i cinematogràfic com en l’àmbit educatiu.

Verónica Pallini
Doctora en Antropologia Social per la Universitat de Barcelona, actriu, docent i investigadora teatral. Llicenciada en Antropologia Social per la Universitat de Buenos Aires i Màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona. Especialitzada en pedagogia teatral, explora diverses tècniques de creativitat associades al treball expressiu i terapèutic. Imparteix classes de formació teatral des de 1993 en institucions i universitats. L’any 2006 funda La Escuelita, Estudi de Formació Teatral a Barcelona i actualment dirigeix L’autèntica, abans Porta4, continuació del primer projecte, ara ampliat a escola de formació avançada que inclou una sala d’exhibició. Així mateix, fa classes en l’àmbit universitari i ha publicat nombrosos articles sobre la dinàmica teatral i cultural. Complementa la seva formació amb activitats continuades com actriu i directora teatral.

Jordi Teixidó
Desenvolupa diferents activitats relacionades amb l’audiovisual i les arts escèniques. Ha treballat com a actor, ha col·laborat en la direcció d’espectacles de dansa i ha escrit textos per a espectacles i guions per a programes infantils de TV.

És realitzador de vídeos, tant de creació pròpia com relacionats amb l’art i la cultura. Treballa per a televisions, institucions i particulars, fent promoció d’espectacles de dansa, circ i teatre i altres esdeveniments culturals.

Escriu guions per al programa infantil “Mic”, de Televisió de Catalunya, i grava i edita peces curtes per al mateix programa. Paral·lelament ha presentat diversos mappings, en superfícies poc usuals i sempre amb la intenció de crear productes aptes per tots els públics.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter