L'ANTIC TEATRE AL GREC 2020
JORNADES ANTIFEIXISTES
18 de juliol

Azkona&Toloza

Brasil segrestat.
Capitalismo para Dummies

L'ANTIC AL GREC 2020
Dissabte 18 de juliol a les 19:00
Durada: 90 min

 

Directe

 

Posada en escena: Laida Azkona Goñi i Txalo Toloza Fernández  amb el suport de Raquel Cors, Rodrigo Rammsy i Ana Rovira
Producción: ElClimamola y Azkona&Toloza

Crèdits fotografia: Jeisson Castillo
Realitzador audiovisual: (equip Antic Teatre) Dani Miracle

Una coproducció de Festival Grec de Barcelona, Théâtre de la Ville – Paris / Festival d’automne à Paris, Théâtre Garonne – scène européenne, Marche Teatro / Inteatro Festival i Antic Teatre de Barcelona.

En col·laboració amb DNA Creación 2019, Azala Espazioa, El Graner – Mercat de les Flors, La Caldera, Teatre L’Artesà, Teatro Gayarre, Nave, Centro de creación i In-nova Cultural promogut per la Fundación Bancaria Caja Navarra i l’Obra Social “la Caixa”. TEATRO AMAZONAS és un projecte associat a LABEA, Laboratorio de arte y ecología.

https://miprimerdrop.wordpress.com/miprimerdrop-vs-txalo/

#brasilsecuestrado
#brasilsequestrado
#GenocídioIndígena
#mulheresindigenas
#midiaindia
#SangueIndígenaNenhumaGotaAMais
#temgeógrafoindígenasim
#imdigenasnauniveraidade
#soniaguajajara
#quarentenaindigena
#povosindigenas
#desintrusãojá
#ForaGarimpoForaCovid

 

UNA PROPOSTA DE L’ANTIC TEATRE AMB EL SUPORT DEL
GREC 2020 FESTIVAL DE BARCELONAAzkona&Toloza mostren per primera vegada la recopilació de la sèrie “Capitalismo para Dummies” que acompanya a la seva obra escènica en els últims anys i que explica els orígens i consequències de l’extractivisme a Amèrica Llatina.  Posteriorment, hi haurà una taula rodona.


«La lluita antifeixista segueix vigent al segle XXI i hem de seguir alerta i combatives davant del sorgiment de l’extrema dreta i les seves cares, sigui dins de la institució o al carrer. La programació d’aquest any defensa una escena polititzada internacional: artistes i veïns que no obliden la seva condició de classe i la realitat social que els envolta.

Amb la pandèmia mundial i la crisi socioeconòmica derivada, els moviments antifeixistes i antiracistes han d’estar molt vius. És per això que les jornades són, si fos possible, més importants que fa un any, quan vam començar a treballar-les per a la programació del Grec 2020: suposen una declaració política de suport i enfortiment comú contra el feixisme.» Semolina Tomic, directora de l’Antic Teatre

«A Espanya i al Brasil, la transició cap a la democràcia va deixar elements retrògrads en estat de latència que han emergit i entrat en les institucions, propiciats per l’avançament d’un front internacional d’ultradreta. A Brasil, l’arribada al poder d’una aliança de neofeixisme contemporani associat al liberalisme salvatge està tenint com a conseqüència la destrucció accelerada d’institucions i polítiques públiques que van trigar molts anys a construir-se.» Isabel Ferreira i Eduardo Bonito, activistes i comissaris independents

Amb el programa de L’Antic Teatre al Grec 2020: Jornades Antifeixistes, la sala proposa una programació adaptada al format online per a la trobada, la reflexió i l’acció. Jornades Antifeixistes visibilitza com l’autoritarisme sociopolític amenaça a qui viu actualment al Brasil, sota el govern neofeixista de Jair Bolsonaro i en situació d’extrema gravetat, o encara ressona a qui va viure la dictadura franquista.

<<< Tornar a la pàgina general de L’Antic al Grec 2020

Subscriviu-vos a la nostra newsletter