Coproducció 2015

Laboratorio Escénico Los Menos

El sudor del signo + Oluz

.
Durada: 60 min + 60 min

El sudor del signo
A escena: Juan Montoro, Nazareth Martín i Pedro Albentosa
Dramatúrgia i posada en escena: Joaquín Lisón
Assistent: Kolomina

Oluz
Text: Juan Montoro
Actuació: Erika Trejo, Pedro Albentosa i Frida Trejo
Dramatúrgia i posada en escena: Joaquín Lisón
Creació i producció: Los Menos
Disseny d’Il·luminació: Pepe Martini
Altar: Kolomina
Cartell: Amanda Culebras

Creació i producció de Los Menos

Co-producció: Antic Teatre / Adriantic

https://losmenos.wixsite.com/losmenos

El sudor del signo és un treball de noves dramatúrgies on Los Menos decideixen col·locar al seu autor sobre l’escenari i que la pulsió psicofísica d’escriure (amb guix sobre taulons d’encofrar) es converteixi en un fet escènic sense que allò escrit arribi a un estadi de comunicació amb el públic. Juntament amb ell, a l’altra cara del mateix escenari, una dona es cita amb ella mateixa repetides vegades, acte que es converteix en una impossibilitat narrativa per ella.

Oluz és una peça de teatre físic que aborda l’arquetip de la dona en captiveri incidint en el seu empoderament després de llargs anys d’immoral foscor sexual amb el seu segrestador. Per les situacions viscudes, inimaginables per nosaltres, hem decidit realitzar un acte poètic de purificació de tots aquells espais profanats anomenats Zulo: Oluz.


El Laboratorio Escénico Los Menos neix l’any 2012 a la ciutat de Murcia, a causa de la inquietud dels seus artistes per crear obres i experiències en total llibertat. Els integrants són artistes multidisciplinars, que treballen entre l’art visual, l’escènic i la literatura. El grup ha presentat l’obra Oluz estrenada el 2012, així com la seva versió literària del mateix nom. Després d’un llarg any d’entrenament i laboratori, es troba actualment immers en la creació de La suor del signe.


 

>>> Veure Laboratorio Escénico Los Menos El sudor del signo (OBRA COMPLETA)

>>> Veure Laboratorio Escénico Los Menos Oluz (OBRA COMPLETA)

Per veure els vídeos de l’espectacle complet, sol·liciteu las contrasenyas per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter