9 desembre 2021 al 6 febrer 2022

Søren Evinson

Just Desire

Dijous 9 de desembre a les 20:00
Divendres 10 de desembre a les 20:00
Dissabte 11 de desembre a les 20:00
Diumenge 12 de desembre a les 20:00

Dijous 27 de gener a les 20:00
Divendres 28 de gener a les 20:00
Dissabte 29 de gener a les 20:00
Diumenge 30 de gener a les 20:00

Dijous 3 de febrer a les 20:00
Divendres 4 de febrer a les 20:00
Dissabte 5 de febrer a les 20:00
Diumenge 6 de febrer a les 20:00
Durada: 70 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Concepte, textos, interpretació: Søren Evinson

Dramatúrgia: Florine Lindner

Música: TRIIM i Dani Papell

Disseny de llum: Julia Bauer

Disseny de vestuari: Samara Scott

Imatge: James Trimmer

Producció: Kena Rodríguez Kuhn

Just Desire és una co-producció d’Antic Teatre, Le Phénix (Valenciennes) i Dansa Quinzena Metropolitana de Barcelona

Amb el suport en residència de El Graner-Mercat de les Flors, Theaterhaus Berlin Mitte i Espace Pasolini (Valenciennes)

http://sorenevinson.com/

Suau, brillant, llis i continu, Just Desire és com els acabats dels objectes de consum més inspiradors del nostre temps. Com un telèfon de gamma alta, un perfum de luxe o com el cotxe més ràpid del món – el Tesla Roadster -, la performance se’ns ofereix com l’objecte del nostre desig. A l’espai pengen cadenes daurades de les quals pengen múltiples peces brillants: les carcasses d’una boutique en la qual es construeix un retrat íntim enmig de l’agitació del consum d’objectes, dels altres
i d’un mateix.

La interacció fluida i constant entre objectes i intèrpret crea una seqüència que pren d’imaginaris *mainstream entorn de la maldat, la identitat, el consum, el sexe, l’amor i la mort, al mateix temps que s’endinsa en llocs insondables. En aquesta cascada inesgotable d’acció, paraula i cant, els límits del subjecte amb el desig col·lectiu es comencen a desestabilitzar.


Søren Evinson estudia a l’Institut del Teatre de Barcelona i més tard completa un Màster en estudis de performance per la Universitat de Londres on es gradua amb honors. Viu 6 anys a Londres desenvolupant la seva pràctica artística principalment en col·laboració amb altres artistes com Oreet Ashery i Karen Christopher. En el seu primer treball, Homage to the Idiot (2014), col·labora amb Bernat de Gispert, una persona amb diversitat funcional. De la seva col·laboració amb l’artista visual Charlie Hope resulten dos treballs: Hello World!!! (2015) i ATOEWEFTR (A Tower Of Emotions Will Emerge From This Room) (2016). A Nation Is Born In Me, el seu primer solo, es va estrenar al Festival TNT de Terrassa al 2018 i ha estat presentat al Centre Nacional de la Dansa de París, Next Festival i Festival GREC de Barcelona, entre d’altres. Just Desire és una coproducció d’Antic Teatre i Le Phénix Valenciennes.

Søren Evinson investiga amb el cos, la paraula, el cant, els materials i objectes per construir treballs que reflexionen sobre la idealització de la cultura contemporània. S’abasteix de motius i imaginaris despresos de la vida contemporània i de la societat de consum. Utilitza el medi de la performance per filtrar-se en el teatral per generar noves fantasies de l’espectacular. Els treballs es mostren intensos, exuberants, complexes, delirants i en constant especulació amb la realitat.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter