30 juny a 2 juliol del 2023

Iniciativa Sexual Femenina

PERPETUA FELICIDÁ

Divendres 30 de juny a les 20:00
Dissabte 1 de juliol, 2 passis:
a les 18:00 i a les 20:00
Diumenge 2 de juliol a les 20:00

En aquest espectacle es fa ús de llums estroboscòpiques

Idiomes: Castellà
Durada: 75 min
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Creació i interpretació: Iniciativa Sexual Femenina (Elisa Keisanen, Cristina Morales i Élise Moreau)
Disseny de llums: Marc Augustin-Viguier
Tècnic: Andrea Forlanza
Coproducció: Antic Teatre i Festival Grec 2021
Amb el suport de: CA2M (Móstoles), La Casa Encendida (Madrid), MACBA (Barcelona), La Caldera (Barcelona), Pôle 164 (Marsella), Real Academia de España en Roma, Teatro India (Roma) , Teatro Quarticciolo (Roma) i Institut Ramon Llull
Agraïments: Toni Amengual, Fernando Gandasegui, Guido Lo Zurdo, Ludovic Maurel, Véronique Moreau i Agnès Rodríguez.

#PerpetuaFelicidá

Com morir i matar, com ressuscitar i com insuflar vida, i com recórrer el camí que porta de l’un a l’altre amb alegria. Perpetua Felicidá és un tríptic d’agonies, decessos i resurreccions, tres passions encarnades per cadascuna de les intèrprets amb l’ajuda de les seves companyes i de les santes Perpètua i Felicitat, estranyes màrtirs del s. III d.C. a la romana Cartago, respectivament mestressa i esclava, blanca i negra, lactant i embarassada. Moreau, Keisanen i Morales usen la dansa (sí, l’usen: li donen utilitat; creuen en la seva potència aniquiladora de privilegis) com el rossinyol que rebenta les portes dels seus sabers, la dansa com a saquejadora dels estats físics i mentals que el Règim té tan ben custodiats.


El col·lectiu Iniciativa Sexual Femenina neix el 2017 al centre social autogestionat Can Vies, a Barcelona, amb el desig d’aproximar-se a la dansa contemporània des d’una perspectiva feminista, llibertària i antiacademicista. Està integrat per Élise Moreau (França, 1992), Elisa Keisanen (Finlàndia, 1988) i Cristina Morales (Espanya, 1985).

Estefania Lochtenberg, Elisa Keisanen
Subscriviu-vos a la nostra newsletter