Coproducció 2015

Ignacio Galilea + Susana Goulart

50 movimientos de sudra para célula flamenca + Durum Battle in Madrid

.
Durada: 30 min + 35 min

50 movimientos de sudra para célula flamenca
Performance Sociodèlica: Ignacio Galilea i Susana Goulart
Direcció i Coreografia: Ignacio Galilea
Interpretació i material coreogràfic: Susana Goulart
Escenografia: Jenny Larson
Vestuari: Viviane Calvitti

Durum Battle in Mardid
Performance: Ignacio Galilea
Música: Kris Engelen

Agraïments a Juan Antonio Galilea, Marcel·li Antunez, Jenny Larson, Jenny Larson, Viviane Calvitti, Sanja Tomic, Semolina Tomic i Khe

http://www.galileaperformance.com/

50 movimientos de sudra para célula flamenca és una performance mescla de dansa-teatre, art acció i interacció amb vídeo. Hi ha un motiu per a aquest nou estat de l’ànima … El moviment provoca una estela, un rastre, un desgast que et fa aerodinàmic. Cada vegada hi ha més escombraries en les nostres cèl·lules i l’energia que ens fa complir els nostres desitjos, parteix d’allà. Tot es resumeix en glàndules endocrines, neuropèptids i xarxes neuronals, les molècules de les emocions i la seva reacció.

Durum Battle in Mardid és una performance que sorgeix arran de l’experiència viscuda per un error burocràtic, que reflexiona sobre la identitat, el nostre sistema social i l’estupidesa humana.
Una performance sociodèlica mescla de molts canals artístics, conceptes, símbols i referències que van sorgint i sumant-se durant el procés de creació de manera espontània.


Ignacio Galilea és artista multidisciplinar, s’ha format com a dibuixant i il·lustrador. Ha format part de la companyia d’Art Ritual Odelot i és co-fundador del grup d’intervenció d’espais públics Mudanzas Contemporáneas. Ha participat com artista d’acció en nombroses trobades i festivals. Actualment és responsable del comissariat dels esdeveniments de performance realitzats a l’espai Artpotheek i actúa com a performer amb Marcel·lí Antunez.

Susana Goulart s’ha format en dansa clàssica al Conservatori de São Paulo i esta diplomada per la Royal Academy of London.Ha col·laborat a diversos projectes creatius de l’escena internacional com a ballarina, performer, actriu, coreògrafa i directora de moviment. El seu últim treball personal va ser Brasucatas Es Pruscuvitch amb Viviane Calvitti.


 

>>> Veure Susana Goulart 50 movimientos de sudra para célula flamenca (OBRA COMPLETA)

>>> Veure Ignacio Galilea Durum Battle in Madrid (OBRA COMPLETA)

Per veure els vídeos de l’espectacles complets, sol·liciteu las contrasenyas per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter