23-25 febrer 2024

David Fernández

{ function-body } ; error

estrena Cata- lunya
Divendres 23 de febrer a les 20:00
+ Post-funció* amb ROC PARES

Dissabte 24 de febrer a les 20:00

Diumenge 25 de febrer a les 20:00
+ Post-funció* amb ANTÒNIA FOLGUERA
Idiomes: Castellà i anglès
Durada: 55 minuts
Edat recomanada: +18 anys
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

* POST-FUNCIONS

Divendres 23 de febrer a les 20:00
+ Post-funció amb ROC PARES 

Roc Parés Burguès és artista investigador en comunicació interactiva. Compromès amb una cultura interdisciplinària, que defensa pel seu potencial emancipador, ha explorat les interseccions entre art, ciència, tecnologia, pensament i societat. Els seus treballs es caracteritzen per l’experimentació poètica i crítica amb les tecnologies digitals i han estat presentats, publicats i exhibits internacionalment. Doctor en Comunicació Audiovisual (UPF) i llicenciat en Belles Arts (UB). Creador Artístic Honorífic del Sistema Nacional de Creadores de Arte del FONCA (Mèxic).

Diumenge 25 de febrer a les 20:00
+ Post-funció amb ANTÒNIA FOLGUERA
Antònia Folguera és comissària i comunicadora, i crea els continguts de conferències, podcasts i programes de ràdio. El seu treball es mou a través dels terrenys de l’art i la cultura digitals, la comunicació i la música electrònica. És comissària de Sónar+D, el congrès de tecnologies creatives de Sónar, i forma part dels equips curatorials d’Eufònic (Terres de l’Ebre) i STRP (Eindhoven). També és part de la XRCB (Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona) una plataforma de podcasting comunitària, ètica i per al bé comú. Entre altres coses, a la xarxa prototipen i investiguen la ràdio del futur. També fa podcasts i ràdio en directe, i presenta i modera tot tipus d’esdeveniments culturals i tecnològics.

Performance, text, música, disseny 3D i programació: David Fernández
Amb el suport de Landesmusikrat Berlin i Fonds Darstellende Künste.

https://www.davidfernandez.org/

@d.avidfernandez

#virtualreality #realidadvirtual #performance #cuerpo
#nuevasdramaturgias #tecnologia #audiovisual #3D #multimedia

Una reflexió sobre la individualitat masculina, la il·lusió de control i la merda de futur digital que ens espera
He demanat al ChatGTP que escrigui i dirigeixi aquesta obra. En aquesta performance hiper tecnològica porto un orellera i la intel·ligència artificial em va dictant el text i donant ordres a temps real en un món virtual. Aquest és el prompt que li vaig dir: “Crea una performance de realitat virtual meta teatral que sigui la polla; barrejant els estils de Wajdi Mouawad, Marina Abramović, Romeo Castellucci, Jose Luís Moreno, Rodrigo García, Angèlica Liddell, i Jérôme Bel, juntament amb la visió del món de Mark Zuckerberg, Bill Gates, Elon Musk i Steve Jobs. Fes-me una obra tan bona que acabi programada al festival de teatre d’Avinyó.”


Format com a ballarí, actor i violoncel·lista a Madrid, David Fernández ha col·laborat amb La Ribot, Robert Lepage, Angelica Liddell i Cuqui Jerez entre d’altres. Dirigeix la seva pròpia companyia des del 2014. El cos, la música i la tecnologia quotidiana són elements fonamentals en propostes plenes de risc, poesia, humor i experimentació. L’energia punk i la filosofia del “fes-ho tu mateix” impregnen una feina que abasta des de la música clàssica a sales simfòniques (la Filharmònica de Berlín o l’Elbphilharmonie) fins a sessions improvisades en solitari. Aclamat per la premsa espanyola pel seu treball teatral, també ha enregistrat i produït 3 CDs (Ecce Cello). Des del 2011 resideix i treballa a Berlín.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter