1 de gener del 2023

FESTA CAP D'ANY 2023 A L'ANTIC TEATRE

00:00 | OBERTURA DE PORTES, després de les campanades
00:30 | Concert en viu
Des de les 01:30 | DJ & visual sessions
Durada: 6:00
Entrades: PREU ÚNIC de 30 euros
Comprar
entrades

Si veniu a comprar la vostra entrada al bar de l’Antic Teatre, us convidarem a una cervesa.

COMPRA ANTICIPADA (online o al bar de l’Antic Teatre) amb un PREU ÚNIC de 30 euros i inclou 2 consumicions gratuïtes

Inclou
• 2 consumicions gratuïtes

COMPRA EL DIA DE LA FESTA:
35 euros + 1 consumició

CHUPITO GRATIX: si arribes abans de l’1:30 h

Uneix-te a la mítica festa Cap d’Any de l’Antic Teatre. Serà la 16a! Rere l’aturada pandèmica, és la millor opció per celebrar el 2023 sense pagar preus abusius i al bell mig de Barcelona (barri del Casc Antic – Born).

Obrim portes a les 00:00 h, DESPRÉS de les campanades. La festa començarà amb la música en directe de Los Yolos (post-punk, rock). Des de les 00:30 h fins a la matinada, continuem amb sessions de música electrónicaexperimental, techno-electro, underground i funky electro de la mà dels DJ Baroxmix (Piatto Forte), Carles López (Venga Chavales) i Spy DJ (Útil Records), acompanyats per les visual sessionsde Melanie Wifi.

L’entrada anticipada té un preu únic de 30 € (compra online o al bar de l’Antic fins al 30 de desembre). Amb cada entrada s’inclouen 2 consumicions gratuïtes.

I si esperes al mateix dia de la festa, et costarà 35 € amb 1 consumició inclosa.

 

Des de les 00:30 h – Música en directe

::::::: CONCERT Los Yolos :::::::

L’aparent simplicitat de les guitarres harmòniques de Los Yolos amaga una gran sensibilitat i complexitat que juntament amb les seves lletres melancòliques creen un pastís perfecte, aquell que puja en posar-lo al forn. Los Yolos s’incrustaran al teu cap sense remei i tenyiran tot el que està per arribar d’humitat, suor i olor de cendrer. Perquè ara que tothom sona a grup dels vuitanta, ells van una passa més enllà i destrossen les teves oïdes amb riffs atemporals, arrossegant-se per moquetes impossibles, fent el que els hi dona la santa gana.

Los Yolos són Raúl Páez (veu, synths i guitarra), Stefano Statti (guitarra), Xulián Sambade (organ), Manuel Gómez (baix) i Tomás Camps (bateria i percusió).

Discografia: Rock ciudad (Vinil + Digital Album)

 

A partir de les 01:30 – DJ + VJ

::::::: LINE-UP :::::::

______________________________
Baroxmix (Piatto Forte) – Berlín DJ

 

 

Al llarg dels últims anys, el DJ establert a Berlín Barox s’ha fet conegut, sobretot pel seu italo-disc i les seleccions de disc eclèctiques, per a comunitats locals berlineses i internacionals. Resident a l’Eschloraque a Berlín, ha estat DJ convidat a Bergain i molts espais més, celebrat i reconegut pel seu especial sabor de Groove i la seva capacitat de combinar les diferents facetes de la música electro/disco.

 

 

________________________________
sCreal aka Carlazz (venga chavales) Brussel·les/Bèlgica DJ

Músic, productor & DJ nascut a Barcelona. Ha actuat en més de 40 països en tota classe d’esdeveniments, clubs i festivals, entre ells: Sónar (Barcelona, New York), Sziget Festival (Budapest), Ars Electronica (Linz), Microwave Festival (Hong Kong), Big Day Out (Sydney),Red Bull Academy (Oporto), Ushuaia Beach Club (Eivissa) o en els Mtv Awards / EMA Europe 2011-(Belfast). Ha compost música per a Alejandro González Iñarritu (Babel, Amores Perros), Sol Picó Cia de Dansa, Marcel·li Antúnez o Sergi Faustino. Forma part de Reactable Systems, col·laborant en el desenvolupament de Reactable i essent el músic principal i l’encarregat de mostrar l’instrument per tot el món. Carles també ha ajudat a crear Samplr, un instrument musical trencador per a iPad, aconsellant durant el desenvolupament i la producció dels sons demo i de la música.

https://www.mixcloud.com/sCreal/

___________________________
SPY DJ (Electroclub) DJ

DJ habitual en l’escena electrònica de Barcelona, conegut per la seva constant tasca de difusió de l’electro des de fa dues dècades. El 2001 va començar a punxar en públic i, des d’aleshores, ha recorregut innumerables sales tant nacionals com internacionals, en què s’han programat les seves sessions i les festes Electroclub, de les quals n’era organitzador i que van evolucionar en forma de col·lectiu per convertir-se més tard en netlabel.

El 2017, Spy crea el segell Útil Records, junt amb Vema Diodes i María MS, i el 2021 participa en la creació del segell col·lectiu Gente Seria Viste Chándal.

Les seves produccions signades amb l’àlies The Bandit han sigut editades per segells com Starwhores Records, Crobot Muzik, Subsonic Device, Prodamkey, Bass Agenda, Artifexbcn, Útil Records, Gente Seria Viste Chandal, Electroclub Recs, etc. També forma part dels duos Honexters juntament amb María MS i Bad Pad amb Cybeerdom.

https://utilrecords.bandcamp.com/
https://gsvc.bandcamp.com/album/gente-seria-viste-chandal-1
https://electroclubrecords.bandcamp.com https://soundcloud.com/thebandit808

__________________________________

Melanie Wifi VJ

Carolina Cabrerizo és l’artista inquieta i multidisciplinària que s’amaga darrere de Melanie Wifi. La seva posada en escena com a Vj combina el vídeo, el collage, el glitchart, l’ús de l’analògic versus el digitial, l’apropiacionisme d’imatges que embruta i tergiversa en directe, interactuant amb el so, i que donen lloc a una deriva d’imatges caòtica i suggerent.

Com a creadora visual ha col·laborat i treballat en experiències conjuntes amb artistes plàstics, filòsofs, poetes, músics, DJ’s, i companyies de teatre i dansa. Hem pogut veure alguns dels seus treballs a la Videocapsa del Flux, al Centre d’Art Santa Mònica, a la Mostra Sonora i Visual del Convent de Sant Agustí, a l’Hangar —amb el projecte “Hypnagogia”— o al Videoex Film Festival de Zürich en la secció Barcelona Contemporary Authors I & II.

https://vimeo.com/carolinacabrerizo
https://www.instagram.com/carolinacabrerizo/

Subscriviu-vos a la nostra newsletter