31 desembre

FESTA CAP D'ANY 2019 A L'ANTIC TEATRE

Dilluns 31 de desembre: 00:30
Entrades: COMPRA ANTICIPADA: 20 euros (consumició inclosa) (Venda: BAR de l'Antic Teatre) // COMPRA A TAQUILLA EL DIA DE LA FESTA: 25 euros (sense consumició inclosa)
**CHUPITO GRATIS SI VÉNS ABANS DE LA 1.30H!!!

El 31 de desembre el centre de Barcelona es mourà a ritme de música electrònica des de l’Antic Teatre, de la mà dels Djs Carles López (VChavales), Dj Baroxmix (Piatto Forte), Spy Dj (Electroclub) i acompanyats per les visual sesions de Melanie Wifi. Es tracta de la 15a edició d’aquesta ja mítica festa de Cap d’any a la ciutat.

Com cada any, la Festa de Cap d’Any a l’Antic Teatre és escollida per a molts com la millor opció per a poder celebrar l’entrada del nou any al bell mig de Barcelona (barri del Casc Antic – Born), sense haver de pagar preus abusius (preu de l’entrada 20€).

Antic Teatre proposa una festa electrònica des de les 0.30h fins a la matinada, en la que es podrà gaudir de sessions de música electro-experimental, techno-electro, underground, funky electro i visual sesions. L’espai disposa d’una sala de ball amb Dj set, zona de bar i ampli jardí exterior.

::::::: LINE-UP :::::::

 Carlazz (Venga Chavales) DJ


Músic, productor & DJ nascut a Barcelona, ha actuat en més de 40 països, en tot tipus d’esdeveniments, clubs i festivals entre ells: Sónar-(Barcelona, New York), Sziget Festival-(Budapest), Ars Electronica-(Linz), Microwave Festival-(Hong Kong), Big Day Out-(Sydney),Red Bull Academy-(Oporto), Ushuaia Beach Club-(Eivissa) o en els Mtv Awards / EMA Europe 2011-(Belfast).Ha compost música per Alejandro González Iñarritu (Babel, Amores Perros), Sol Picó Cia de Dansa, Marcel.li Antúnez o Sergi Faustino.

Forma part de Reactable Systems col·laborant en el desenvolupament de Reactable i essent el músic principal i l’encarregat de mostrar l’instrument per tot el món. Carles també ha ajudat a crear Samplr, un instrument musical trencador per a iPad, aconsellant durant el desenvolupament i la producció dels sons demo i de la música.

www.mixcloud.com/carles-lopez
twitter.com/djcarlazz

 Baromix (Piatto Forte) DJ

 

Artista resident a Berlín. Les nombroses influències que ha assimilat es reflecteixen en els seus variats sets de Dj, que inclouen disco, downtempo, lounge, funky electro, re-edicions i italo-disco. Amb Marek Barath va formar Duplikat Records el 2003.Un any més tard va obrir una botiga de discs, Piatto Forte, que es va convertir en una espècie de caldera, per a músics locals i recentment arribats a Berlín, oferint concerts en directe dins del local i creant una plataforma per a artistes amb l’objectiu d’estendre les xarxes i promoure i millorar la música experimental i underground. No va ser casualitat que s’involucrés en el teatre barceloní Antic Teatre, amb qui ha organitzat del 2007 al 2013, un festival que uneix les dues ciutats, més conegut com a B2B.

www.piattoforte.org/

 SPY DJ (Electroclub) DJ

Spy
 és una artista que lluita per situar el moviment de l’electro a Barcelona en una bona posició des del 2001. Des de llavors ell no ha parat de treballar en la seva passió. Tocant en molts clubs, organitzant les seves pròpies festes i fent música amb el pseudònim de The Bandit. El seu col.lectiu, Electroclub, s’ha convertit en segell discogràfic aquest 2014.En la seva actuació al Festival Krake – Berlín (dins del programa B2B, intercanvi entre artistes de música electrònica de Berlín i Barcelona, organitzat per l’Antic Teatre) va deixar clar que les seves sessions tenen altes dosis d’adrenalina i energia. Tant el públic com els organitzadors de l’esdeveniment van quedar més que satisfets amb el seu set carregat d’electro i breaks amb pinzellades techno.www.facebook.com/SpyTheBandit
soundcloud.com/thebandit808
www.mixcloud.com/Spydj
electroclubrecords.bandcamp.com
www.youtube.com/watch?v=kecHl7EZEMU

 

 Melanie Wifi VJ


Melanie Wifi 
és l’alter ego de Carolina Cabrerizo, una artista visual que es nodreix de diverses disciplines per generar el seu treball (vídeo, collage, manipulació de diapositives, art sonor, intervencions, found footage, performance). Les seves videocreacions son una deriva visual d’atmosferes i paisatges suggerents que ens apropen a un món oníric i caòtic, ple d’irracionalitat poètica.Sota el nom de Mademoiselle Oui Oui o de Melanie Wifi ha col.laborat amb diversos artistes plàstics, músics, Djs i companyies de teatre i dansa, ja sigui realitzant visuals en directe o elaborant treballs de videoart. Actualment està col.laborant en la realització dels vídeos del projecte filosòfic “Microvídeos” de El Pressentiment, treballant en la investigació i desenvolupament del projecte audiovisual Hypnagogia al costat del músic Carles López, creant els visuals de la “Baboo Experience” d’Imaginart, elaborant noves videocreacions pels directes de la cantant Miss Q, i participant com a Vj a diferents sales de Barcelona.

melaniewifi.tumblr.com
vimeo.com/carolinacabrerizo

Subscriviu-vos a la nostra newsletter