1-4 de juliol 2021

Ensalle, Sergi Fäustino, Terrorismo de autor i Antoine Forgeron

El dispositivo

ESTRENA
DIjous 1 de juliol a les 20:00
Divendres 2 de juliol a les 20:00
Dissabte 3 de juliol a les 20:00
Diumenge 4 de juliol a les 20:00
Durada: 80 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

A escena: Raquel Hernández, Artús Rei, Pedro Fresneda, Sergi Fäustino, Antoine Forgeron, Terrorismo de autor

Fotografía: María Costa

https://teatroensalle.com/

https://www.terrorismodeautor.com/

El dispositivo és una investigació escènica sobre la política de la mirada en relació al nostre cos, al nostre espai, al nostre llenguatge, i en relació del que observa amb el que executa. Les preguntes que ens van sorgint en un primer estadi son: on es diposita una mirada? Què significa aquest “dipòsit”? A quant obliga?; és també un recorregut per la pell, un haver estat en un temps i en un cos i en un espai, un seguir estant. Un absurd imaginar-se estant.


ENSALLE companyia de creació contemporània nascuda a Madrid el 1995, assentada a Vigo des de 2003, en la seva aposta per continuar amb la creació de “la perifèria”. La companyia és la suma dels creadors Raquel Hernández, Pedro Fresneda i Artús Rei i de la seva trajectòria conjunta des del 2005. Les seves creacions són el resultat d’un treball en continuïtat i en evolució permanent, duent a terme a l’escena propostes que mixturen llenguatges amb un contingut sociopolític-vital i en col·laboracions amb altres creadors. Amb més de vint muntatges a la seva trajectòria artística, les seves creacions s’han presentat en espais i festivals d’Espanya, Mèxic, Xile, Argentina, Uruguai i Portugal. (www.teatroensalle.com) 

TERRORISMO DE AUTOR un col·lectiu de professionals diferents que comparteixen inquietuds i gustos: el cinema francès, la nouvelle vague, la cultura francesa, Maig del 68, la filosofia, el gamberrisme, Internet i especialment el joc. A través de les seves peces audiovisuals, aporten una visió diferent de la realitat, que permetin allunyar-se del relat literal o de l’opinió, que funcionin com petites revelacions. Intentant que tinguin humor o un atractiu perquè puguin ser compartides, i que invitin a participar o a ser còmplices. Dins de les seves activitats realitzen llargmetratges i curtmetratges audiovisuals, creacions escèniques i tallers de creació i debat audiovisual. (www.terrorismodeautor.com)

SERGI FÄUSTINO creador dedicat a les arts escèniques i del moviment. Els seus últims treballs s’emmarquen en una investigació profunda sobre la fiscalitat i la història personal a partir del cos anomenat FÄUSTINO I, II, III, IV i V. El seu treball es desenvolupa en un continu contacte i diàleg amb diferents creadors que reflexionen sobre l’art a partir de l’experiència pròpia. 

ANTOINE FORGERON creador escènic, il·luminador, tècnic d’escena i director tècnic. Col·laborador habitual de coreògrafes com Estela Lloves, Sandra Gómez o Tania Arias, de col·lectius com Terrorismo de Autor o de dramaturgs com Miguel A. Altet, Carmen Menager o María Velasco. Lligat des de l’inici de la seva activitat a teatres independents de Galícia com Teatro Galán, Sala NASA i Teatro Ensalle, i en l’actualitat codirector tècnic del Festival de Otoño de Madrid.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter