4-7 de febrer de 2021

Domichovsky & Agranov

Davaiii

Dijous 4 de febrer a les 20:00
Divendres 5 de febrer a les 20:00
Dissabte 6 de febrer a les 20:00
Diumenge 7 de febrer a les 20:00

Sessió infantil:
Diumenge 7 de febrer a les 11:00
Edat recomanada: a partir dels 6 anys
Durada: 60 min
Entrades: 12 euros compra ONLINE
15 euros compra TAQUILLA

Entrades sessió familiar:
5€ nens/es / 7€ adults/es ONLINE i TAQUILLA
(menors de 5 anys, entrada gratuïta)
Comprar
entrades
Recorda que abans de venir a l’Antic Teatre i sempre en cas que prevegis la tornada al teu domicili habitual entre les 22h i les 23h, has de tenir a punt el teu certificat d’autoresponsabilitat.
Pots tramitar-lo al següent enllaç:

 

Idea Original: Sasha Agranov i Pablo Domichovsky
Mirada externa: Karl Stets, Piero Steiner, Jose Luis Redondo i Jorge Albuerne
Fotografia: Laura Soriano
Video: Abel Moreno, Philipa Young

https://dacirc.tk/

#domichovsky
#Agranov
#davaiii

Una llàgrima de riure gitano als ulls del món.

Un espectacle de circ / teatre de carrer tant per interiors com per exteriors, dies o nits, per a tots els públics, edats, races i gèneres.

Dos amics gitanos de la infància conviden al públic a ajudar-los a acomodar la seva casa ambulant i els seus cors als carrers  o teatres de la ciutat.

Et conviden a participar d’una absurda mescla d’humor, acrobàcies de circ i poesia visual, tot fet realitat gràcies a l’hàbil música en viu del violoncel que desperta les emocions d’aquest espectacle I fa que el públic s’identifiqui amb el grup i la cordialitat de Domichovsky i Agranov.

L’art de llançar ganivets i destrals que perforen la fusta com si fos el so d’un violoncel tallant l’aire.

A la vida real, dos artistes genuïns comparteixen la seva herència russa, les dures vides dels pantalons gitanos de 150 anys que porten posats. 150 anys és el número que es repeteix al llarg de l’espectacle. 150 anys d ela famosa Babuschka, l’àvia sempre present. 150 anys fumant ardentment  però encara tocant el contrabaix. 150 anys d’amor per la música i l’art gitano.

Els rituals quotidians de la cultura i la música formen la base d’aquest espectacle, utilitzats per demanar perdó, pluja o sol, per una vida d’aventures. Amb delicadesa i elegància et convidem a participar als nostres somnis gitanos. Una bonica casa als carrers del món. Un lloc de música, art i amistat.

Dolor i alegria en un fi equilibri a la fulla d’un ganivet. Un joc de rols en constant transformació quan el ganivet crea música i la música talla nostres ànimes recordant-nos que en l’amistat de tota la vida…qualsevol cosa pot succeir.


La Companyia Domichovsky Agranov va ser creada l’any 2017 per Pablo Domichovsky (Argentina) i Sasha Agranov (Israel, Rússia), immigrants fills d’immigrants que es troben a Barcelona cada un amb la seva trajectòria artística, ben llarga i establerta.

En el seu primer espectacle Davaiii introdueixen a través de l’humor, el circ, el teatre i la música en directe diverses històries i anècdotes personals del seu bagatge familiar, que alhora és una història universal perquè, al cap i a la fi, en algun moment tots érem i serem immigrants.

Pablo Domichovsky. Artista de circ i actor, format a l’Equador, Madrid, França, Cuba i Barcelona, ​​especialitzat en equilibris i llançament de ganivets. L’any 2007 crea la companyia de circ Los Caneca, amb la qual treballa fins al 2015. Després va realitzant petites creacions col·lectives com Buit, peça de ports acrobàtics i teatre. L’espectacle de circ musical titulat On estem. Participa en la producció de l’espectacle estrellats on també participa com a actor i acròbata. En l’actualitat col·labora en l’espectacle Rebota, rebota i en la teva cara explota d’Agnés Mateus i Quim Tarrida.

Sasha Agranov. Músic i actor, format a Israel i Holanda com a violoncel·lista i en composició electrònica. Toca i grava regularment amb grups com Piccola Orquestra Gagarin, Iniche, en duo amb el cantant i poeta de Guinea Bissau Mu Mbana i el grup Nihan & The single Camel.

Ha compartit escenari amb artistes com Patti Smith o CINEMA dub MONKS. Ha compost bandes sonores per a curtmetratges com Away, de l’artista iraniana Parisa Ae; Nation for Two dels artistes holandesos Hertog Nadler; The Guardian de N9ve; Fugir de l’oblit d’Abel Moreno. També ha compost música per a espectacles de dansa de la coreògrafa Lali Aiguadé i Jordi Mas. Ha treballat en projectes de circ amb les companyies Circ Panic, Col·lectiu Terra, Cacophonic Pictures Orqestar, On som, Anècdotes Anatòmiques i Circus Delirium. I recentment com a actor ha treballat en l’obra de teatre Europa Bull de la Companyia Indigest al TNC (2019).

Subscriviu-vos a la nostra newsletter